Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Csak tájékoztatlak benneteket, mielőtt hiú ábrándokba sodorjátok magatokat,
ezzel a filmmel ne akarjatok hollywoodi sztárok lenni, sőt, még csak a moziban viszont látni magatokat, mert ha jól értelmeztem, egy csapat tizenéves kitalálta, hogy filmet akar forgatni, és egy kézikamerával végig filmezi az egészet. (hupont-freemail kapcsolata nagyon is tetszik!)
Ja, és pénzt se reméljetek.
honnan veszel ilyeneket?
Szujó Orsolya: milyen filmről van szó?
amatőr, vagy nem?
Köszi a választ!
Nem vagyok sem rendező sem iró én csak szereplő vagyok egy 40 éves féfi csinálja és azt nem mondom hogy hollywoodi sztárok leszünk de azért nem kéne belepofázni és mondani másoknak hogy ne jelentkezzenek.
Amúgy vámpiros film lesz
Szujó Orsolya!
Szerintem problémáid vannak bizonyos fogalmakkal! Valamint írhatnál kicsit kedvesebben is. Egyértelmű, hogy egy normális film szereplője nem tehet ilyen stílusú kijelentést egy publikus oldalon. Mert egyszerűen nem engedheti meg magának!
Egy magára adó produkciónak (akár amatőr vagy profi, félprofi) egy normális oldalt kell magának létrehozni, és nem képeket kérni idegenektől...
De a ti dolgotok, az a készíti, annak sok sikert, aki meg elmegy a válogatásra, annak pedig kellemes holnapot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!