Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
Én voltam, visszahívtak, szerződtünk és szerepet is adtak, már le is forgattuk.
Rövid szerep volt és egyáltalán nem olyan karakter, amilyet szerettem volna (sőt), a forgatás pedig elsősorban várakozásból áll, időigényes és macerás, mindent többször megismételtetett a rendező, néha ő maga sem tudta, hogy miért. Mindez reggel héttől este 8-ig. A főbb szereplőknek 4 napon keresztül. Fárasztó ám!
Annyiból jó élmény, hogy én még nem láttam ilyet, de lehet hogy elég is volt belőle - a gázsi pedig olyan, mint amilyet egy statisztának adnak jobb helyeken. Inkább ráfizetés, pláne ha valakinek még szállást, közlekedést stb. is kell fizetnie.
Akik szerettek volna bekerülni és nem hívták őket, azoknak azt mondanám, hogy egyrészt még hívhatnak, mert még hátravan jónéhány epizód forgatása, kábé a fele.
Másrészt pedig csak akkor hívnak, ha véletlenül olyan karaktert keresnek, mint Te vagy. És ha nekik tizenévesből mondjuk 2 fő 14 éves, ártatlan tekintetű leányzó kellett csak, akkor hiába vagy tehetséges és dögös 18 éves, ha pont nincs ilyen szerep, akkor nem fognak hívni. Hát így valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!