Az RTL klubon van egy új szereplőválogatás milyen műsorról van szó?
ha bekerülök, felvetem a többi szereplőnek, hogy gyk?? poén lenne. :))
egyébként sok szerencsét. és ha komolyan gondoljátok, menjetek el. :)
sziasztok
sajnálom, de nem hazudtam.mindenki menjen oda, és próbálja ki.Még soha nem fórumoztam sehol, de ez annyira felháborított, hogy gondoltam megosztom valahol.
Azért arra nem gondoltam, hogy cserébe majd hazugnak neveznek.
Remélem aki ezt írta majd bocsánatot kér, miután kiválasztják, és vele is ez történik.
Sziasztok!
Én is jelentkeztem,még nekem sem érkezett ,csak 2 levél az RTL-től gondolom nektek is az állt az e-mailban hogy megkel erősíteni a cuccost képet küldeni (az elején ) és az utolsó levelem az volt hogy bővebb infót küldenek és hogy majd felveszik velem a kapcsolatot. Én teljesen komolyan gondoltam, álmom válna valóra ha bekerülnék de már csak az is nagy élmény ha fel se vesznek DE EMBER jártam az RTL székházában :D... Senki nem veszithet semmit csak nyerhet..AKi jelent kezett sok sikert... Jaa és amikor már nem látjuk/halljuk a reklámot akkor lehet izgulniés mindenkinek (gondolom) kiküldik az időpontot és a helyszint (13 éves vagyok)
Sziasztok!
Személy szerint én is azt akartam megtudni, hogy miről van szó, így bukkantam erre az oldalra. Szóval senki nem tud még semmit :) Lehet amúgy, hogy míg a Barátok Köztben nyári szünet lesz, addig kell valami pótsorozat ???
Szerintem "különös" meg akar vezetni benneteket. Magamból kiindulva, ha elmegyek egy sorozatszereplő castingra, és nem oda jutok, akkor vagy balfék vagyok és eltévedtem, avagy át akarnak vágni és botrányt csinálok, nem pedig még visszamegyek újra... hihetetlen baromságnak tartom. Ha az utóbbiról lenne szó, abból már országos hír kerekedett volna, de az RTL eddig mindig arra válogatott, amit kiírt!
Nehogy bedőljetek bárkinek is! Messziről jött ember azt ír, amit akar! Lehet, hogy illető csak a saját, avagy a gyereke esélyeit növelné azzal, hogy sokakat eltántorít a céltól. Véleményem szerint akiben felmerült a szereplés vágya, küldje el a jelentkezését, max. ha meggondolja magát, akkor nem megy el a válogatásra. De addig is az esélyt megadta magának.
Ott találkozunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!