Hány részes a Tsubasa kapitány?

Rengeteg sorozatnál van ilyen, hogy a forgatókönyv szerint nyitnak új szálakat vagy történetet, de végül mégsem rendelik be az új évadot.
10-ből 1 sorozat kap igazi lezárást és befejezőrészt, a többi egyszerűen megszakad.

kicsit azért bonyolultabb. itthon adták az eredeti sorozatot is és a 2002-es Japán rendezésű foci vb-re remake-elt változatát (Road to 2002) is. tudtommal az előbbit francia vágott verzióban, az utóbbit pedig amerikai vágott verzióban vették és szinkronizálták magyarra.
128 részes,csak 52 részt szinkronizáltak.
Velem is megesett már ez pl:Inuyasha Animaxen csak 104 részt adtak és olyan fura volt,gondoltam nem ez a befejezés.Ezért utánanéztem és kiderült hogy 167 részes csak nem szinkronizálták tovább.Ezért végíg néztem angolul és annak is értelmetlen befejezése lett volna,mert semmi nem derült ki belőle a végén.Aztán maradt 26 rész(Final Act),na és az volt a tényleges lezárás.Szal vannak ilyenek.Érdemes utánuk nézni. :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!