Mire utal az Éden Hotel 2 reklámjában a pólókra írt 'meg', 'át', 'ki' feliratok, illetve az, hogy 'ez erről szól'?
megb*szlak, átb*szlak, kib*szlak
Mert ez erről szól
A tv-reklámban is benne van, hogy "lesz akit át, lesz akit meg és lesz akit ki, de az biztos, hogy mindeniki be"
Szerintem undorító szlogen....ha nem is mondja ki az ominózus szót, de aljaszínvonalú, alpári reklám, nem is tudom hogy engedhették.....
A sorozat is elég alja, de az olyan amilyen, engem sokszor lekötnek ezek a butulós "valóságshow"-k, viszont a szlogenje ezzel együtt vérlázító.
Meg = megtartani, mindenáron
Át = átállítani, közérdekből
Ki = kiűzni az Édenből
Ez erről szól = taktika a végsőkig
utolsó xD
itt tényleg a b@szik hiányzik a végéről...
először nekem se esett le, mert kulturáltabb vonalon indultam el: megszerezlek de sajna leesett hogy egy a reklám színvonala a műsoréval...
és sajnos sokan nézik facebookon látom...
így tudtam meg hogy egy régi ismerősöm is bennevan...
de nem mondom meg melyik az...
most is csak miatta kerestem rá, meg néztem a végét hogy vajon hogy viselkedik... holnap megnézem az egész részt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!