Nem hiányzik nektek a Való Világ? :D
Figyelt kérdés
Nem rajongok érte, de nem is gyűlölöm, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.2012. márc. 6. 15:30
1/11 anonim válasza:
Majd jövő ősszel megint lesz addig meg kibírom.
2/11 anonim válasza:
nekem igen,nincs mit nézni esténként
3/11 anonim válasza:
Nem, inkább fura kicsit, mert ha az ment tudtam mennyi az idő :D
4/11 anonim válasza:
Nem nézek TV-t:D.... úgyhogy bocsi de nem :$:/
5/11 anonim válasza:
Nekem is hiányzik!Esténként nem tudom mit kezdjek magammal!Remélem tényleg úgy lesz,hogy szeptemberben újra megnyitja kapuit a villa!:D
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Én valahol azt hallottam, hogy még idén indítják a következő szériát. De lehet, hogy téves infó volt.
2012. márc. 6. 15:59
7/11 anonim válasza:
nekem nagyon hiányzik:'(
Remélem h lesz.
8/11 anonim válasza:
nekem is hiányzik...elszórakozok rajta,..egy játék..nem tudom miért sz..ozták folyton..egy műsor amit néztem a tv-be..
9/11 anonim válasza:
A Viasaton megy most az Éden Hotel 2. Színvonala kicsit aljább, de nem sokkal...én azt lesem helyette ha nagyon butulásra vágyom :)
10/11 anonim válasza:
nem mert megy az éden hotel ami még jobb mint a VV:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!