Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek a viváról?

Mi a véleményetek a viváról?

Figyelt kérdés
Én így fél év után sem tudtam megszokni Esztit, meg Marcit. Szerintem Zola volt ott a legjobb, és már fele annyit sem nézem, mint régen. Minek kell állandóan újítgatni? Csak elrontották az egészet. Eszti engem nagyon idegesít, ahogy próbál ott okoskodni, Marcin pedig látni, hogy kezdő, és egyáltalán nincsenek jó beszólásai/viccei. Vélemények? Csak én ragaszkodok ennyire Zolához?
2012. márc. 4. 21:55
 1/6 ilovecortez.*-* ***** válasza:

én azóta nem igazán nézek vivát, hogy Kristóf elment.. :$ ő volt az egyetlen jó műsorvezető az én szememben.. néha-néha belenézek, de akik most vannak.. szörnyű.

bár mondjuk Zola sem volt rossz.. :)

2012. márc. 4. 22:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Neked is Kristóf volt a kedvenc? Én még kicsi voltam, mikor elment, szóval nem igazán emlékszem rá. De úgy tudom most külföldön van. Őt is kirúgták, vagy azért ment el, mert el akart költözni?
2012. márc. 4. 23:04
 3/6 ilovecortez.*-* ***** válasza:
Sajnos arra már nem emlékszem, miért ment el, de igen, külföldön van a párjával és Özgével együtt. :)
2012. márc. 4. 23:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Igaz, Kristóf óta a Viva semmit sem ér.

Egyébként én úgy tudom, hogy a szívműtéte miatt ment el, de nem vagyok benne biztos, a lényeg, hogy többre vitte, mint bárki a Vivás bagázsból.

2012. márc. 5. 15:26
 5/6 anonim ***** válasza:
A viva akkor volt jó mikor képes volt leadni rock ot nem csak ezt a mostani ..... -t .Szerintem legalábbis.
2012. márc. 5. 19:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyermeteg dedós csatorna!
2012. márc. 5. 19:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!