Mi a véleményetek a Magyarország, szeretlek! Című vetélkedőről? (M1)
Figyelt kérdés
Én 15 éves vagyok, de nagyon szeretem. Minden adás alkalmával újabb dolgokat tudhatok meg a hazámról. Gabi és Jenő hihetetlenül viccesek, főleg ahogy beszólogatnak egymásnak :) Szente Vajk pedig... tyűűha.:D Nagyon szuperül vezeti a műsort, hihetetlen édes egy pasi. Kedvenc színészem!:)Nektek mi a véleményetek?:)2012. márc. 1. 21:33
2/9 anonim válasza:
Én valamivel idősebb vagyok de amióta rátaláltam mindig megnézem, nagyon szeretem. Vicces, szórakoztató és tényleg sok érdekesség is elhangzik benne. Remélem nem szüntetik meg és még sok adást élvezhetünk!
3/9 anonim válasza:
Imádom! :) Már alig várom, hogy jövő vasárnap újra lássam. Ezen a héten nem volt és kimondottan hiányzik.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg egy hetes kihagyás, és már elvonási tünetek hihi:D
2012. márc. 12. 20:30
5/9 anonim válasza:
Szia!
Kétszer pillantottam bele a műsorba, és nem valami lenyűgöző... én inkább nézek egy színvonalasabb, szórakoztatóbb, érdekesebb műsort, például: Legyen Ön is Milliomos Friderikusszal, 1 perc és nyersz!,...
7/9 anonim válasza:
Hát ennél a "vetélkedőnél" lejjebb már nincsen, nem tudom, ti nem unjátok minden héten ugyanazt bámulni? A műsorvezető ritka egy irritáló alak, az egész műsor pedig olyan gagyi, hogy még kereskedelmi tévéken is nehezen találni ilyet... Kb. a Fekete Pákó-féle Ezek megőrültekkel van egy szinten. 19/F
8/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Nem tudom hogy miért lenne a műsorvezető egy "irritáló" alak. Szente Vajk egy kitűnő színész és műsorvezetőként is tökéletesen helyt állt ( nem mellesleg irtó helyes és cuki pasi)! Ajánlom neked hogy nézd meg néhány alakítását a Madách Színházban pl Mary Poppinsban vagy a Macskákban.... Megéri ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!