Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » A valóvilágba Linkin park...

A valóvilágba Linkin park szólt! :D:D (? )

Figyelt kérdés

mivel nagy linkin park fan vagyok rögtön kiszúrtam hogy az ilyen vissza emlékezéseknél,szomorú dolgoknál ami volt a való világban (egyébként nem szoktam nézni utálom mint a sz*rt de néha néha hallgatom és az in the end szólt a zongora verziója:D)

ez: http://www.youtube.com/watch?v=lviwDE0bZXU

hát nem csodálatos ? :D

2012. febr. 27. 14:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
19%
8-S
2012. febr. 27. 14:32
 2/12 CsontosLizzy válasza:
56%
Igen, és?
2012. febr. 27. 14:33
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Én nem örülnék, ha a kedvenc zenéimet ilyen műsorba raknák...
2012. febr. 27. 16:19
 4/12 anonim ***** válasza:
82%
Attila nagyjeleneteinél, amikor épp szomorú-jelenete volt soron, gondolom ezekre gondolsz. Én röhögtem, olyan jól meg volt rendezve :)
2012. febr. 27. 16:23
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
HATALMAS ÉSZREVÉTEL, A KUTYAFÁJÁT!!!!! Csak be ne sz*rjak, de tényleg... és most feljöttél büszkélkedni a semmire? Mert még rajtad kívül szerintem a fél ország felismerte.
2012. febr. 27. 16:58
 6/12 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem ezt mindenki észrevette, mi benne olyan nagyszám?
2012. febr. 27. 17:10
 7/12 A kérdező kommentje:
Ez hirtelen öröm volt! egyébként igazad van hogy ilyen sz*r műsorba én sem örülnék de jó volt hallani ennyi.
2012. febr. 27. 19:49
 8/12 anonim ***** válasza:
35%

Én is Linkin Park fan vagyok; és én még a Numb zongoraverzióját http://www.youtube.com/watch?v=HBPnfnvXq0E&feature=related is észrevettem! :P És, talán még ez http://www.youtube.com/watch?v=Lsb47-HJqXQ&feature=related is szerepelt egyik adásban...

Egyébként, még rengeteg Linkin Park dal volt az összefoglalókban, az eredeti előadásokban - ezt is észrevettem... :P

Ezen felül (bár nem vagyok, valami nagy rajongója a sorozatnak), még azt is észrevettem, hogy a Naruto c. anime háttérzenéit is rendszeresen játszották esténként. :PP

De még azt is észrevettem, hogy a villalakók ritkán váltottak öltözetet, ugyanis szinte minden nap ugyanabban a szerelésben voltak...

ÉS ÉN MÉG AZT IS ÉSZREVETTEM, HOG......

2012. febr. 28. 09:45
 9/12 anonim ***** válasza:

A valóvilágban általában a Numb szokott menni, még az In The End-et nem hallottam ebben a műsorban.

Amúgy a Cobra11-ben meg tudod mi ment? What I done

(Én sem nézek ilyeneket, mint a valóvilág, csak anyám... :D

2012. febr. 28. 22:05
 10/12 DarkHidra válasza:
én is fan vagyok és eléggé ledöbbentem amikor meghallottam alatta... de amúgy az aktív-ban hallottam az In The End remixét, az Iridescent, a Fain-tot, a nunb- ot, egy reklám alatt a pepercutot... vicc, hogy nem szoktak beszélni a Linkin Park-ról de azért sok helyre berakják a számaikat. :)
2012. márc. 11. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!