Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Attila VS Csaba VS Sehi: Ki...

Attila VS Csaba VS Sehi: Ki nyeri meg a VV5 játékát?

Figyelt kérdés

2012. febr. 26. 12:48
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
52%
Attila.
2012. febr. 26. 20:23
 22/29 anonim válasza:
csabi
2012. febr. 26. 23:09
 23/29 anonim ***** válasza:
68%
Attttttttttiilllllllllllllaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2012. febr. 26. 23:16
 24/29 anonim ***** válasza:
18%

az elvakult "csabi-fanok" számukra nem tetsző, válaszok értékeléséből, nagyon úgy tűnik, hogy nem fogták fel, hogy csabikára, nem itt, a "piros-pacsi" nyomogatásával kellett volna szavazni, hanem ezen idő alatt pár sms-t küldeni, nem itt bunkóskodni, azzal, hogy ha másnak, a feltett kérdésre, "Ki nyeri meg a VV5 játékát?" nem az volt a válasz, hogy természetesen csa(bika?) akkor a telógombjuk nyomogatása helyett, itt osztották a "piros-pacsikat)

tény, hogy elég meggyőző fölénnyel, (68:32!!!) nyerte meg ATTILA! a végső párbajt, mint utólag kiderült, a "napraforgó", idegbeteg, buzeráns csabika, és támogatói a homokosokból álló ill. láttára extázisba eső tini pics@k ellen!

lásd: [link]

(a meggyőző előnyt látva, még azt sem mondhatják, "hogy a retekklub manipulálta a szavazatokat, ezért nyerhetett csak ATTILA!")

2012. febr. 27. 11:23
 25/29 alkesz éva ***** válasza:
38%

ma 11:23!

Te kinek képzeled magad,hogy másokra olyat írsz,hogy homokos meg buzeráns? Én a helyedben inkább csendbe maradnék!

2012. febr. 27. 12:10
 26/29 anonim ***** válasza:

"Én a helyedben inkább" küldtem volna az sms-eket, a "kevencemre, Csabikára" és NEM a piros-pacsikat osztogattam volna itt...

(mivel ez a játék arról szólt, hogy ki kapja a legtöbb, FIZETŐS! szavazatot a nézőktől.

2012. febr. 27. 12:41
 27/29 alkesz éva ***** válasza:

"NEM a piros-pacsikat osztogattam volna itt..."

Én osztogattam szerinted? Az én válaszaim nem voltak lepontozva?

2012. febr. 27. 12:47
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

11:23 Ásd el magad ;)

Amúgy megtanultam hogy nem szabad VV-s kérdéshez választ írni, mert 2-3%-kal csökken a válaszadásom hasznossága. Egy kib@szott vélemény miatt. Nagyon szépen köszönöm :)

2012. febr. 27. 15:56
 29/29 anonim válasza:
0%
JÓ lett volna ha Csaba...
2012. márc. 2. 19:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!