Milyen játékot nyert meg VV Csaba?
Péter szerepelt egy valóságshowban már de nem nyert abban
Veronika meg az Alekosz feleséget keresben volt, és ő ott nyert is!!
Csaba semmiben se volt sztem
Csaba teljesen ismeretlen volt azelőtt
semmiben se volt ilyne tvs műsorban
annyiból lehet(ne) híres h van egy bandája a haverjaival (Nevermind a nevük) de amatőr banda szóval nem hallottunk róluk azelőtt
de semmilyen műsort nem nyert:)
max tanulmányi versenyt a suliban de az nem kizáró tényező:D
Felléptek (a Nevermind) a 12. paksi pop-rock fesztiválon, ahol elsők lettek. Illetve a Hangfoglalás nevű zenei "kiállításon" is bemutatkozhattak.(mármint a banda amiben gitározik)
de nem hiszem h ez ok volna arra h itt ne nyerjen
bár én nem neki drukkolok, de aki azt írta, h emiatt ne nyerjen az szimplán csak rosszindulatú.
Köszönöm!
Címlapon volt a napokban egy cikk a Valóvilágról, utána a kommentekben írták többen, hogy Csaba már megnyert egy játékot, hogy engedhették, hogy szerepeljen a Valóvilágban is. Írtak még Éváról is, de azt tudom, hogy szerepelt egy másik műsorban is. Csabáról nem tudtam, ezért lepődtem meg nagyon. Többen kérdezték hogy miben szerepelt, de nem válaszolnak rá.
csak a zenei versenyt nyerte!!
azt se egyedül, hanem a bandájával. és mégcsak nem is a Csillag születiket, Megasztárt vagy hasonló kaliberű műsort..
csak egy mezei, amatőr zenei fesztivált..
Ha beírod a teljes nevét a gugliba nyilván kiadna rengeteg találatot ha nyert volna már mást. de egy db-ot se ad ki
a VV-n belül nyert csomó háziversenyt, játékot, Aránában lila kendőt.
na meg párbajokat.
ezeken kívül (VVn kívül) más nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!