VV nézők, mit élveztek abban hogy néztek másokat hogyan "élnek"?
És ti nagy VV utálók mit élveztek abban, hogy beleszóltok abba, hogy mások mit néznek? Garantálom, hogy ugyanúgy nézed különben nem foglalkoznál már vele.
Na ez a majomkodás, és ettől még csak nevetségesek lesztek:)
Én szeretem a VV-t, ez mellett szeretem a meséket, szeretem a krimi sorozatokat, szeretem az összes természetfilmet,na a lényeg az lenne,hogy mindenki maga dönti el,hogy mi érdekli és nem kell megitélni mást az miatt,hogy mit néz.
Én a VV-t akkor nézem,ha egy fáradt nap után hazaesek és nyugodtan leülhetek a tv elé,engem leköt na és akkor mivan?
Én jókat tudok rajtuk röhögni és bele is tudom élni magam mindenféle sorozatba/filmbe és így a VV-be is.. túlzás,hogy élvezem,de szerintem itt is megmutatkozik,hogy hányféle ember létezik és miket tud kihozni az emberből a bezártság és más emberhez való alkalmazkodás.
14:46-os
ilyent? hát pont az ilyen embereknek valók az ilyen műsorok.. no comment
"ennyire semmilyen életetek van, szánalmas.."
Nem azért,de nem attól az 1,5 órától senki sem lesz élettelen..inkább te vagy a szánalmas ,hogy ilyen véleményeket alkotsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!