Folytatják a Terra Novát? :/
Az, hogy szar a minősége nem jelenti azt, hogy abbahagyják, erre mondhatnám példának a Barátok Köztöt.
A CGI-vel nincs baj, sorozatoknak másabb a költségvetésük, mint egy filmnek, ahhoz képest meg jók a dinók.
A színészek tényleg elég középkategóriások, de azért még nézhető.
A kaszáról meg még nem tudni, nézettsége nem a legjobb, és úgy tudom az Alcatraz-on múlik, hogy marad-e (mindkettő FOX sorozat, és a 2 egyszerre valószínűleg nem maradhat).
De még semmi sem biztos.
azért lett keményen leoltva,mert komolyabb sci-fi kalandfilmnek lett beharangozva és keresztényszellemű,életszerűtlen jelenetektől hemzsegő,kiszámítható,kora délutáni családi ifjúsági sorozat sült ki belőle.
ez nem feltétlen jelenthet kaszát,csak annyit,hogy jelentősen más lesz a nézői réteg.
egyébként a látvánnyal gond nem volt,csak ilyen gagyi,szinte már primitív,forgatókönyvet ritkán látni.
Legkésőbb áprilisban várható valami fejlemény szerintem.
Hasonló sorozatot nem igazán tudok, dinós tudom, hogy nincs másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!