Kommunikáció szakon tanulok, műsorvezető szeretnék lenni, hogyan kerülhetek be egy TV-hez?
2.félévem kommunikáció és médiatudomány szakon,4.félévben van szakirányválasztás.Már tudom h TV-s műsorvezető szeretnék lenni,de mellette az újságírás is tetszik.
Mit kéne tennem,hogy esetleg egy apróbb munkát kapjak v.melyik TV csatornánál,vagy cikket írhassak v.hova? Úgy érzem már most tennem kell a jövő beli karrieremért... tudom mindenhez ismertség kell,de hol tudnék szakmában jártas emberekkel megismerkedni,vagy kapcsolatot felvenni?
Jó a beszélőkém,elszánt,céltudatos,erős jellem vagyok,az ismerőseim szerint megfelelő lennék ezen feladatra,de hogyan tovább?
Jó lenne olyanok véleménye,akiknek van olyan ismerőse,akinek sikerült megugrania ezt a lécet.A válaszokat előre is köszönöm :)
UI: A büfészak és az egyéb rossz indulatú megjegyzéseket mellőzzétek..
Te tanulsz, megdolgozol érte, de bekerülni fontos emberek segítsége nélkül soha nem fogsz. Beszédhibás, bugyuta, de kicsicsázott "szőkéknek" van esélyük. (Szereposztó divány...
nézd meg valamelyik MTV-s reggeli műsort)!
Ne nagyon reménykedj, a piac telített, sajnos ilyenekkel (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!