Van esélye Attilának hogy megnyerje a VV 5-öt?
Figyelt kérdés
2012. febr. 15. 15:39
1/14 anonim válasza:
Van, de a sok csaj úgyis a tujára fog szavazni. Sajnos :S
Bár nem tudjuk mekkora az Attila szavazótábora, de ilyenekkel kár is foglalkozni szerintem, csak egy játék...
2/14 anonim válasza:
sztem is Csaba legyőzi, vagy az egyik párbajon, vagy a döntőben...
3/14 alkesz éva válasza:
Szerintem vagy ő vagy a Csabi fog nyerni.
4/14 anonim válasza:
Attila az ász a vv5 ben! Ő viszi végig a műsort!
5/14 anonim válasza:
NINCS!
...és ezt a következő párbaj eredménye fogja igazolni, az lesz a végjátéka, mehet a drága Kingucia után!
(Bár kétlem, hogy az igazi, kinti való-világban, Kinguci szóba állna vele, mert a nyilatkozatai szerint, Ő a pénzes pasikra utazik...)
6/14 anonim válasza:
ha ne lennél kicsit lusta visszaolvasni, már rájöhettél volna:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__tevek-tevemusorok_..
7/14 anonim válasza:
Nincs. Seherezádé nyeri meg. Biztos forrásból tudom.
9/14 anonim válasza:
Attila nyeri meg biztos nem az az unalmas Csabi.
10/14 anonim válasza:
Nyilván ő kéne megnyerje, de szerintem azok, akik őt kedvelik, inteligensebbek annál, hogy pénzt adjanak ki egy ilyen műsorra. Viszont a kiéhezett tinipi.csák meg Csabira fognak szavazni, szóval valószínű, hogy ő nyeri meg:( Pedig, olyan, mintha ott se lett volna egész műsor alatt, semmi se lett volna másképp, ha kiesik az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!