Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Univerzális távirányítóba van...

Univerzális távirányítóba van műsor?

Figyelt kérdés
vettem egy Silver Crest SFB 10.1 A1-es univerzális távirányítót 2000ft-ért ,és azt írták hogy van benne EPG elektronikus műsorújság ,de szerintem nincs benne ,de ha mégis van akkor azt hogy kel használni?
2012. febr. 14. 09:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Most gondolj bele: honnét szedné egy mezei távirányító az EPG-hez szükséges adatokat? Ahhoz, hogy ilyet tudjon, valamilyen módon az internetre kellene kapcsolódnia (pl. wifivel). Egy ilyen árkategóriájú készülékben kizárt dolog, hogy ilyen plusz szolgáltatás lenne beépítve. Szerintem egyszerű félrefordításról van szó.
2012. febr. 14. 20:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Kell lennie benne, itt mindent megtalálsz róla:

[link]

2012. febr. 19. 10:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Annyit még, hogy EPG elektronikus műsorúság csak a vevőkészülékedben, set-top-box dekodereidben van a távirányitó csak kezelni tudja.
2012. febr. 19. 10:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!