Az előző VV-ben hatalmas hangsúlyt fektettek a feladat maximális megoldására, most meg nem is hallani róla semmit. Szerintem annyira kevés pénz jött össze, hogy meg sem merik említeni az összeget.
2012. febr. 11. 10:05
2/8 anonim válasza:
Pont ezért jöttem fel ide, hogy ezt megkérdezzem. Szerintem is bukta lehetett a dolog. Visszakerestem az rtl oldalán de nem volt gála műsor.
2012. febr. 11. 15:50
3/8 anonim válasza:
úgy látszik idén már nem dőltek be neki az emberek,uh bukta lett.
tavaly bejött vagy 150miller és annyit mutattak most belőle ami 1 millerből is kijött volna.
tuti lenyúlták.
és gondolom az sms küldők is inkább etetnék a rászorulókat,mint az adóhivatalt meg a zsidrákokat.
2012. febr. 11. 20:44
4/8 anonim válasza:
Én is ugy gondolom,hogy nagyon kevés pénz jöhetett
össze ezért hagyták a fraancba az egészet!
Amúgy ez a VV 5 sokkal hanyagabb mint a tavalyi széria sztem!
2012. febr. 11. 21:10
5/8 A kérdező kommentje:
Ez nagyon cink. :S Szerintem, ha akár 1 Ft gyűlt is volna össze, azt is közölni kellett volna, hátha erőre kapnak az emberek. Meg nem csak a tavalyi adományok hatására jól működő életeket, hanem a rászorulókat is kellett volna mutatni továbbra is. Azokon általában megszakad a szív...
2012. febr. 11. 21:44
6/8 anonim válasza:
akkor nálad egyértelműen bejött a marketing.
szerintem naiv gondolat azt hinni,hogy a bejövő pénz 10%ánál több eljut azokhoz,akiket felhasználnak a bevételért.
2012. febr. 11. 22:03
7/8 anonim válasza:
Ezt én is fel akartam már tenni, de most komolyan írni kéne az rtlnek. Ezt mégis hogy képzelik??
2012. febr. 11. 23:27
8/8 A kérdező kommentje:
Értek a marketinghez, szóval tudom mit írok. Teljesen mindegy, hogy mennyi pénz jut el a rászorulóknak, akkor is érdekes dolog ez, hogy csak így félreteszik az egészet. Szerintem ezzel nagyobb kárt csináltak az alapítványnak, mint hasznot. Innentől kezdve ki fog bízni az ilyenfajta adománygyűjtésekben? Én csalódtam az RTL-ben elég keményen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!