Tetovált lány. Láttátok már? Milyen?
Figyelt kérdés
2012. febr. 4. 21:42
1/11 anonim válasza:
èpp most akarom megnèzni èn is...de àllìtòlag nagyon durva..indiàban betiltottàk
2/11 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszett, minden szempontból, izgalmas volt nagyon!
3/11 anonim válasza:
Én nem ajánlom,az egész úgy ahogy van f@szt se ér!
Teljesen más mint amit gondoltam,pedig nagyon vártam.De sajnos csalódnom kellett.
Akinek van pár fölös ezrese és fölös 2 és fél órája az menjen nyugodtan :)
4/11 anonim válasza:
az interneten meg lehet nézni, és azért, mert nem hálivúdi stílus, még lehet nagyon jó!
5/11 anonim válasza:
Én láttam, nem vagyok nagy mozis és féltem, hogy nem fog lekötni. Az első 15 perc unalmas, utána kezd érdekes lenni. 18 alatt nem ajánlom, hogy megnézd, van pár durva rész benne.
6/11 anonim válasza:
futottak még kategória, de egyszer érdemes megnézni mindenképp. Végre egy film ami nem New Yorkban vagy Los Angelesben játszódik.
7/11 anonim válasza:
Nem rossz film. Viszont jó hosszúra sikeredett!
8/11 anonim válasza:
Csak az első részt láttam, de az kiváló film!
Aki amerikai filmek stílusához és rendezéséhez szokott, annak idegenül hathat persze.
9/11 anonim válasza:
Én személy szerint rühellem az amerikai filmeket, de erre kíváncsi voltam. Nem csalódtam. Kíváncsi vagyok a svéd verzióra is.
10/11 anonim válasza:
4. vagyok,én a svéd verzióra értettem hogy nagyon jó, a denielkrégeset még nem láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!