Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Érdekes fordulat a Barátok...

Érdekes fordulat a Barátok közt-ben? Laci csak álmodta a fiát?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 20:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Mai hírek szerint a baleset valóban megtörtént. Lacinál pedig a fia szelleme járt.

[link]

2012. febr. 2. 17:57
 12/14 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Arra vonatkozó információt nem olvastam a cikkben, hogy szellem járt volna Lacinál! Ugye, ki miben hisz... Gabi is azt mondta neki, hogy álmodta, hogy ott volt...

2012. febr. 2. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:
7%

A holnapi ajánlóban azt írják, hogy: vajon valóra válik Laci legszörnyűbb rémálma? Lehet, hogy ezt álmodja, hogy a rendőrök jönnek, és mégsem halt meg Csaba. Mindenesetre nagyon rossz volt ez a jelenet, engem felkavart, pedig nem szoktak így magukkal ragadni a tv műsorok...

Erre való a média: Manipulációnak és agymosásnak.

2012. febr. 3. 17:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Nem érzem agymosottnak magamat... Azért mert bele tudom élni magamat egy helyzetbe, és megráz?! A férjem sokat van úton és ez a jelenet elgondolkodtatott, hogy ez bármikor megtörténhet...

Egyébként Te mit keresel fent a neten, hiszen ez is egyfajta média, ami "ellenség" és "káros" az emberiségre...

2012. febr. 3. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!