Ki lesz szerintetek a következő kiválasztott a VV-ben?
Szerintem egy Fecó párbaj Attilával. Ugyanúgy, mint az első válaszolónál. Az a véleményem...
Túl hülyék mindketten, és kéne egy párbaj nekik amúgy is. Annyit veszekednek, nem bírják egymást. Szerintem Attila lesz a kiválasztott, és akkor Fecó megszívja Attilától egy kihívással.
És szerintem egyúttal Fecó ki is esik. Attilát nagyon szeretik a nézők, folyton rá szavaznak, Fecóért pedig nincsenek oda.
Gondolkodom még egy Seherezádé-Kinga párbajon. Fogalmam nincs - és nem is érdekel -, hogy ki lesz a kiválasztott, ki lesz a kihívott, de szerintem a közeljövőben, még pedig nagy az esélye, hogy a következőn ők következnek.
Seherezádénak amúgy is ez lenne az első párbajon.
Szerintem pedig egy olyan 52-48-ra Kinga elvérzene a második párbaján.
Fogynak az emberkék a villában, akik szeretik Seherezádét. Annamária, aztán Eszter, aztán... na mindegy. Lényeg, ami lényeg, ez a párbaj mindenképpen jó lenne, és LEGALÁBB Kinga is kiesne.
Neked mi a hipotézised?
szerintem most Fecó lesz a kiválasztott,így:Attila rá rakja a jelet,Seherezádé is,sőt még sztem Kinga is meglehet.Ezután Fecó kihívja Attilát,és Fecó kiesik.Bár az is meglehet,h Attila magára pakoltatja a jeleket,h ő legyen a kihívó.De a végkifejlet akkor is ugyanez lesz.
de mondom attól függ ki lesz védett....
Serike most elvesztette Esztikét, Kinguci sz@rban van Attikával, ezért a két szőke összebújik majd, és szövetkeznek.
Szóval nem hiszem, hogy Serike kivinné Kingót.
Fecó tuti párbajozik, ha nem lesz övé a kendő, de nem vagyok biztos benne, hogy kimeri hívni Attikát.
Fecó kiviszi és kinthagyja Attilát....
(a "nagy család" már gyűjti a lóvét, csak figyelni kell a színesfémek és egyébb járműbiztonsági elemek forgalmának emelkedését, az átvevőtelepeken!)
fecó tuti nem lesz kiválasztott mert ott van 3 barátja is (vera, csaba, kinga) ők tuti nem rakják rá a jelet.
sehi vagy attila lesz a kiválasztott. ha sehi akkor viszi fecót vagy kingát vagy attilát, ha attila lesz akkor csabát vagy fecót viszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!