Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Ki lesz szerintetek a következ...

Ki lesz szerintetek a következő kiválasztott a VV-ben?

Figyelt kérdés
Sztem Fecó...bár ez függ a lila kendőtől is.
2012. jan. 30. 19:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
76%
Jöhetne az a bizonyos Fecó-Attila párbaj, de felőlem Fecó kimehet Seherezádéval is, mindegy csak menjen már. Nem tudom miért, de annyira idegesít a viselkedése... a vihogása, a ködösítése... Tudom, hogy JÓ EMBER, de kint legyen jó :D
2012. jan. 30. 19:07
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem egy Fecó párbaj Attilával. Ugyanúgy, mint az első válaszolónál. Az a véleményem...

Túl hülyék mindketten, és kéne egy párbaj nekik amúgy is. Annyit veszekednek, nem bírják egymást. Szerintem Attila lesz a kiválasztott, és akkor Fecó megszívja Attilától egy kihívással.

És szerintem egyúttal Fecó ki is esik. Attilát nagyon szeretik a nézők, folyton rá szavaznak, Fecóért pedig nincsenek oda.

Gondolkodom még egy Seherezádé-Kinga párbajon. Fogalmam nincs - és nem is érdekel -, hogy ki lesz a kiválasztott, ki lesz a kihívott, de szerintem a közeljövőben, még pedig nagy az esélye, hogy a következőn ők következnek.

Seherezádénak amúgy is ez lenne az első párbajon.

Szerintem pedig egy olyan 52-48-ra Kinga elvérzene a második párbaján.

Fogynak az emberkék a villában, akik szeretik Seherezádét. Annamária, aztán Eszter, aztán... na mindegy. Lényeg, ami lényeg, ez a párbaj mindenképpen jó lenne, és LEGALÁBB Kinga is kiesne.

Neked mi a hipotézised?

2012. jan. 30. 19:16
 3/11 A kérdező kommentje:

szerintem most Fecó lesz a kiválasztott,így:Attila rá rakja a jelet,Seherezádé is,sőt még sztem Kinga is meglehet.Ezután Fecó kihívja Attilát,és Fecó kiesik.Bár az is meglehet,h Attila magára pakoltatja a jeleket,h ő legyen a kihívó.De a végkifejlet akkor is ugyanez lesz.

de mondom attól függ ki lesz védett....

2012. jan. 30. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:

Serike most elvesztette Esztikét, Kinguci sz@rban van Attikával, ezért a két szőke összebújik majd, és szövetkeznek.

Szóval nem hiszem, hogy Serike kivinné Kingót.

Fecó tuti párbajozik, ha nem lesz övé a kendő, de nem vagyok biztos benne, hogy kimeri hívni Attikát.

2012. jan. 30. 20:10
 5/11 anonim ***** válasza:
52%
Fecó most már fájó, mennyire buta szerencsétlen. Jó ember, de idegesítő. Vigye ki például Attila.
2012. jan. 30. 20:40
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert irtó sok múlik azon, kié lesz a zöld kendő, tehát még csak tippelni sem tudok, mert semmi értelme.
2012. jan. 31. 12:57
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is a zöld-kendő fog dönteni,addig én sem tippelnék. Bár durva,hogy ha jól számoltam még 3-an! nem is voltak párbajozni,közülük kéne párbajoznia valakinek/valakiknek
2012. jan. 31. 17:45
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Fecó kiviszi és kinthagyja Attilát....

(a "nagy család" már gyűjti a lóvét, csak figyelni kell a színesfémek és egyébb járműbiztonsági elemek forgalmának emelkedését, az átvevőtelepeken!)

2012. jan. 31. 18:25
 9/11 anonim ***** válasza:

fecó tuti nem lesz kiválasztott mert ott van 3 barátja is (vera, csaba, kinga) ők tuti nem rakják rá a jelet.

sehi vagy attila lesz a kiválasztott. ha sehi akkor viszi fecót vagy kingát vagy attilát, ha attila lesz akkor csabát vagy fecót viszi.

2012. febr. 1. 09:46
 10/11 anonim ***** válasza:
Szerdán már kivalasztás van? Vagy most csak 2 hetente már? Ezt is azt is hallotta, segitsetek. Essen ki sehi utálom nyerje meg attila
2012. febr. 1. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!