Lesz dominó nap 2012-ben?
Figyelt kérdés
Imádom a dominó napot minden évben nézem!!!! Idén is lesz?????2012. jan. 30. 12:50
1/7 anonim válasza:
Tavaly, és tavalyelőtt sem volt finanszírozási gondok miatt. Még mindig válság van, ez alapján akár idén is elmaradhat. Még csak január van, az esetleges novemberi eseményt később szokták bejelenteni.
2/7 anonim válasza:
Hát igen sajnos elég valószínű hogy elmarad, pedig eddig én is végignéztem az összeset, és tényleg nagyon hiányzik már 2 éve. Így volt ez a Fort Boyard-al is annak idején, bár a kettő nem sok mindenben hasonlít egymásra de akkor az is egy kicsit szíven ütött, mert gyerekkorom kedvenc műsora volt, nem különben a Dominó Nap. :(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Hát akkor csak reménykedni tudunk!!!
2012. febr. 2. 20:18
4/7 anonim válasza:
Én is szeretem a dominó napot, és én is nézem a kezdetek óta. Mr. Domino mindíg meglep bennünket. De sajna egy ilyen esemény rengetegbe kerül, úgyhogy lehet, hogy idén sem lesz. :(
6/7 anonim válasza:
Kéne üzenni nekik. Reklámozzanak nagy cégeket, lehetnének kólásüveg alakú vagy bármi. A cégek fizetnének a reklámért, és lenne elég pénz.
7/7 anonim válasza:
*** lehetnének kólásüveg alakú dominók vagy bármi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!