Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Hol lehetne feljelenteni a...

Hol lehetne feljelenteni a TV2-őt? Mások elégedettek vele?

Figyelt kérdés
Szóval én nemigazán nézek TV-t csak nagyon riktán. A Doctor House már régóta szerdánként megy, és gondoltam most megnézem a tv-ben. 23:00kor elkezdődött, nem viccelek 5percet nemment a film és beraktak egy reklámot ez hihhetetlen. Biztos van valami jogszabály ami erre vonatkozolak mond valamit. Aki tudja hogy lehet fellépni ezellen az jelezze. Gondoltam hogy írok egy szaftos panaszlevelet de a tv2.hu-n nemtaláltam Email cimet. Szörnyű hogy ezt hogy engedheti meg magának a csatorna.
2012. jan. 25. 23:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

ha jól tudom a tv2 és a reteklub is, az alapszabályban rögzített, Kereskedelmi adó kategóriába esik!

Ebben a kategóriában, ismeretlen az előfizetési díj.

(nem szedhet, nemkérhet a nézőitől előfizetési díjat)

CSAK a néző dönthet, nézi a műsorukat a reklámokkal együtt(amiből a Ker. csatornák élnek!) vagy előfizet, valamelyik filmcsatornára és ott, reklámok nélkül nézi végig a kívánt filmet. (egyébként léteznek DVD/Videó kölcsönző cégek, ahol min. összegért ugyancsak, érdeklődési körödnek megfelelő filmeket tudsz hazavinni és nézni.

Ez pont olyan, mint ha az ingyenes e-mail szolgáltatókon kérnéd számon, a meg nem kapott elektronikus leveleket, vagy ha az adatbázisuk pl. technikai okok miatt megsemmisülne, követelnéd a fiókodban lévő, már olvasott ill. elküldött, de a gépedre még le nem mentett, időközben megsemmisült, fontos levelezéseidet.

(ezt is csak a Fizetős e-mail szolgáltatóktól kérheted számon!)

2012. jan. 28. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

"Gondoltam hogy írok egy szaftos panaszlevelet de a tv2.hu-n nemtaláltam Email cimet."

(akkor ez mi?)

TV2

Nyelv: magyar

1145 Budapest XIV. Róna u. 174.

Telefon: 1/336-5545

Web: www.tv2.hu

E-mail: kozonsegszolgalat@tv2.hu

Forrás:

[link]

2012. jan. 28. 16:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Mint a kérdésemben irva vagyon a tv2.hu-n kerestem mert számomra logikusnak gondolt, hogy a cég email cime a cég honlapján keresendő.
2012. jan. 29. 09:11
 14/16 anonim ***** válasza:

"Mint a kérdésemben irva vagyon a tv2.hu-n kerestem mert számomra logikusnak gondolt, hogy a cég email cime a cég honlapján keresendő."

a "cég" honlapja:

[link]

valószínűleg, nem elég intenzítással és figyelmesen kerested, mert ezen az oldalon minden, a kérdésedben felvetett megtalálható!

TV2 menü (lenyitva!)

[link]

ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

Közönségszolgálat menüpontra klikkelve, már írhattad is volna levelet!

vagy;

Céginformációk: [link] ceginformaciok

menüpont alatt, részletes infót kaptál volna a cégről, benne az elérhetőséggel!

"Közönségszolgálat elérhetősége:

Tel.: (06-1)336-55-45

E-mail: kozonsegszolgalat@tv2.hu

Cím: 1145 Budapest, Róna u. 174."

1. Hol lehetne feljelenteni a TV2-őt?

a Nemzeti Media- és Hírközlési Hatóságot megkeresve:

Ügyfélszolgálat – ügyféltájékoztatás

Ügyfélszolgálataink elérhetőségei és nyitvatartási rendje

Tájékoztatási írásbeli beadványok fogadása:

E-mail: info@nmhh.hu

Levelezési cím: 1376 Budapest, Pf. 997.

Fax: (+36 1) 468 0680

Központi tájékoztatási telefonszám:

(+36 1) 468 0673

Központi ügyfélfogadó iroda:

Cím: 1133 Budapest, Visegrádi utca 106.

Ügyfélfogadási idő:

Héfő: 8.00 - 12.00

Szerda: 13.00 - 16.00

Péntek: 8.00 - 12.00

További ügyfélkapcsolati pontok:

Cím: 4025 Debrecen, Hatvan u. 43.

Telefon: (+36 52) 522 122

Cím: 3529 Miskolc, Csabai kapu 17.

Telefon: (+36 46) 555 500

Cím: 7624 Pécs, Alkotmány u. 53.

Telefon: (+36 72) 508 800

Cím: 9400 Sopron, Kossuth L. u. 26.

Telefon: (+36 99) 518 500

Cím: 6721 Szeged, Csongrádi sgt. 15.

Telefon: (+36 62) 568 300

Telefonszámok elérhetőségének ideje:

Hétfő - Csütörtök: 8.00 - 16.30

Péntek: 8.00 - 14.00

Média- és Hírközlési Biztos

Cím: 1525 Budapest, Pf. 75.

Telefon: (+36 1) 457 7141

Fax: (+36 1) 457 7105

2. Mások elégedettek vele?

Valószínű, hogy nem, (személyesen én sem, annyira nem, hogy nincs is a TV-programlistájában beprogramozva!!!) DE, nem is nézik, és főképpen nem reklamálnak, egy ingyenesen fogható, kereskedelmi csatorna reklámmennyiségére, műsor struktúrájára.

Egészen más képet fest a KÖZSZOLGÁLATI TV (M1/2, DUNA) ott jogosan lehetne reklamálni, az egyre nagyobb adásidőt lefoglaló reklámok miatt!

Ugyanis minden egyes magyar adófizető polgár, nem kis összeggel járúl hozzá ezen csatornák fentartásához, működéséhez ellentétben a kerekedelmi csatornákkal, mellyek fentartásához, működéséhez egy fillér támogatást sem biztosít az állam a befolyt adókból!

Csak annyi a bruttó bevételük, amit a reklámok után beszednek!

(ezt az összeget kell elosztaniuk a műsorok tervezésére, lebonyolítására, közüzemi és rezsi, + ennek a járulék és adó, mellette a műsorszórás költségeinek fedezésére úgy, hogy mivel köztudottan kereskedelmi tevékenységről van szó, lehetőleg nyereség is képződjön.)

/csak remélni merem, hogy kielégítő választ kaptál, minkét felvetett kérdésedre.../

2012. jan. 29. 11:12
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a korrekt választ!
2012. jan. 30. 09:53
 16/16 anonim ***** válasza:
33%
Ha valaki feljelenti a TV2-t, mondja meg nekik, hogy az NCIS-eket és a Gyilkos számokat tegyék át, mondjuk a Story 4-re, 5-re vagy a Viasat 3-ra.
2012. jan. 30. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!