Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményed VV Fecóról?

Mi a véleményed VV Fecóról?

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 14:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Én utálom és nem csak azért mert roma, bár átlagban nem vagyok oda értük. A fő problémám az vele, hogy hihetetlenül buta. EGy önálló gondolata sincs, mindig csak arra helyesel, amit mások mondanak neki, vihog összevissza, semmire se tud normálisan reagálni. A buta emberektől meg egyszerűen rosszúl vagyok.
2012. jan. 21. 15:23
 2/11 anonim ***** válasza:
55%
hogy cigány
2012. jan. 21. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
47%
Én bírom őt,nincs benne semmi rosszakarat.Mindenkinek meg akar felelni,és ezért kerüli a konfliktusokat.Jobban ki kellene állnia a saját igaza mellett.
2012. jan. 21. 17:36
 4/11 anonim ***** válasza:
87%
A származásával nincs semmi bajom. Ami viszont nem tetszik, hogy nem meri vállalni a konfliktusokat. Túl megalkuvó.
2012. jan. 21. 17:59
 5/11 anonim ***** válasza:
29%

Sajnálom őt, mert sokan félreértik a viselkedését, leginkább a korlátoltak.

Vannak, akik nem szeretik a nyílt konfrontációt, inkább a békés utakat keresik. Szerintem jól teszi, hogy ilyen, bár egy ilyen játékban, ahol kecsegnek kell lenni, nem ez a nyerő.

Ha az életben olyanok lennének az emberek, mint Fecó, kevesebb lenne a szemétkedés a családokban, a munkahelyeken, a sulikban. De manapság mindenki olyan nagy megmondóember, sokan direkte szeretnek vitákat szítani, ezért mérgesedik a világ. Fecó egy végtelenül egyszerű, szerethető, jólelkű valaki. Ritkaság az ilyen, ráadásul sok ember, aki alapból ilyen lenne, nem meri felvállalni, ezért inkább klikkesedik, meg nekiáll maga is rohadtkodni, hogy ne cseszegessék.

Ugyanis, aki jólelkű és konfliktuskerülő, azt sajnos a konfliktuskerülők mindig megtalálják. Mint szegény Fecót. Azért támadják, mert ő nem támad senkit. Magyarán: az erősebbek megkeresik a gyengébbnek tűnőt és kikészítik. Drukkolok neki, de ebbe a játékba az ő személyisége nem fér bele. Csabáé sem, ugyanezért.

2012. jan. 22. 13:50
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
bocs, nem a konfliktuskerülők, hanem a konfliktusgyártók találják meg, és szeretik provokálni.
2012. jan. 22. 14:06
 7/11 anonim ***** válasza:
0%
az ki?
2012. jan. 22. 16:11
 8/11 anonim ***** válasza:
65%
nem szeretem, gyenge karakter, és szarkeverő, mindenkinek kever a háta mögött, és titkot sem tud tartani, primitív és buta... szerintem a leggyengébb most a vv-ben.
2012. jan. 24. 19:55
 9/11 anonim ***** válasza:
Én csipázom pedig az elején mikor beszavazták negatív véleményem voltam róla de már kamázom.
2012. jan. 24. 22:41
 10/11 anonim ***** válasza:
az,h., normális..de a vvből ki fog esni..
2012. jan. 25. 10:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!