Kit szeretnétek, hogy megnyerje a VV 5. -dik szériáját? Kit tartatok legesélyesebbnek?
Figyelt kérdés
Nem a szimpátia alapján gondolom,hanem szerintetek ki érdemli meg az 50 millát?Ti kinek adnátok a nyereményt ha ti döntenétek?2012. jan. 16. 11:55
11/33 anonim válasza:
Attila a kedvencem. Az utóbbi párbajon is Peti mehetett volna vissza, nem ez a nyavalygós h*ülye p*csa, Kinga.
13/33 anonim válasza:
Tuti hogy most nő nyer. Eddig mint a 4 vv-t férfi nyerte. Már csak azért is most nő fog nyerni. Úgyhogy én azt mondom hogy Seherezádé fog győzni.
14/33 anonim válasza:
A Tuja ezzel a produkcióval nyerne! :-) Fikázással!
Vagy a fecóval való közös rejszolással a klotyón! Mást nem csinált amióta betévedt a villába.
15/33 A kérdező kommentje:
Egyébként jogos,hogy "ki érdemli meg"hát valójában senki!
De én Csabit szeretném,ha megnyerné!!!
2012. jan. 18. 15:37
17/33 anonim válasza:
hát Orbán után Feco nem nyerhet:)legalább is remélem
18/33 anonim válasza:
szerintem csak az rtlklub videovágoitol függ tehat a ti smseitekböl élő médiátol!:)látjuk majd késöbb a csajokat bulvárlapok oldalán terpeszteni---Hiszen aláirták a szerzödést!
19/33 anonim válasza:
Az Attila-fanok, hogy szajkózzák a rosszindulatú Attika kifejezéseit (fikázó tuja, stb)...
Minden attól függ , hogy van megvágva.
20/33 anonim válasza:
a fikás második lesz Attila nyer.
a belinkelt kérdés meg szartsem ér túrja és kész bármennyire is okoskodik ott a kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!