Lenne esélyünk az X-faktorban?
Figyelt kérdés
A barátnőm, meg én lehet, hogy jelentkezünk 2013-ban, ha lesz. Nem olyan a hangunk, mint pl. Muri Enikőnek, de nem is hamis. Mennyi esélyünk lenne?2012. jan. 9. 16:25
1/9 anonim válasza:
Mert szerinted ezt így honnan tudjuk?
2/9 anonim válasza:
ti fogjátok megnyerni, ez már biztos.
3/9 anonim válasza:
Így nehéz. Töltsetek fel egy videót vagy hangfájlt ahol hallhatunk titeket:)
4/9 anonim válasza:
Most ez milyen kérdés? Ha jól énekelsz akkor jelentkezz, de kérdezz meg már még pár embert. Sok embernek nem nagyon van zenei hallása, meg amúgy sem hallja magáról, hogy hamis->Lásd a sok szánalmas ember az x-faktorban, ők is jónak gondolják magukat...
5/9 anonim válasza:
Komolyan, mekkora intelligenciával kell ahhoz rendelkezni, hogy valaki megkérdezze ezt így, ismeretlenül, és még értelmes választ is várjon?
Egy biztos: szellemi vetélkedőben ne induljatok. Arra ugyanis még az általad közölt csekély információmennyiség alapján is megmondom, hogy nulla az esélyetek.
6/9 A kérdező kommentje:
Kössz, de azért lehülyézni nem kell! Egyébként nem én találtam ki, hogy nem hamis a hangunk!!!
2012. jan. 9. 20:15
7/9 A kérdező kommentje:
Hogy tudom letörölni ezt a kérdést?
2012. jan. 9. 20:17
8/9 anonim válasza:
De most komolyan, szerinted így, hogy ennyit írsz, hogy a hangotok nem hamis, lehet-e találgatni, hogy lenne-e esélyetek? Ne haragudj meg, de mindig kiborít, hogy manapság mennyi ostoba tini van. Mert gondolom nem vagy még felnőtt.
9/9 anonim válasza:
A saját kérdéseidben van ez a kérdés és mellette egy x betű!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!