Volt már valakinek olyan, hogy nem fizettek elő az HBO-ra és még pár csatornára, még is van olyan tv a házban amelyikben bejön?
Mi nem fizetünk elő pl az HBO-ra, meg még sok másikra.
Valamikor kapcsolgattam a tv-t és behozta az HBO-t meg még párat, amire mi tényleg nem fizettünk elő. De csak az én tv-men. Örültem neki, vagy egy hónapig rendben is volt, de ma eltűntek a csatornák. Most alig hoz be párat, és a minőség sem a legjobb.
Most ezt mire véljem?
Csak a lenti tv-n szokott az lenni, hogy néha elkeverednek a csatornák és minden össze vissza van, de az enyémen nem.
Megnéztem pár dolgot, hátha valaki tud segíteni: Két ,,csoportra,, vannak osztva a csatornák. Az egyik az ATV a másik a DTV kábel. Az első csoportban nincs gond a csatornákkal, a másodikban viszont azt írja, hogy kódolt jel. Én ezt az utóbbit szeretném valahogy visszaállítani (DTV kábel), hogy újra tudjam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!