Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Téged nem idegesít, hogy a...

Téged nem idegesít, hogy a Barátok köztben ugyanaz a háttérzene megy mindig?

Figyelt kérdés
Évek óta, szinte minden részben hallom ugyanazt a dallamot (egy nő énekel egy nem magyar számot) és már idegbajt kapok tőle. Megnézem majdnem mindennap, még ha nem is vagyok odáig tőle. De ez már túlzás egy ilyen lagymatag sorozat esetében is. Ennyire nem veszik észre a készítők ezt az óriási bakit??
2012. jan. 6. 20:27
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Tudom melyikre gondolsz, mindig a rózsában szól nem? De van egy másik, azt is sokat nyomják náluk a rádióban. Egy pali énekli és magyar szám. Én már megszoktam, hogy csak pár számot ismernek a Mátyás K. Téren:)
2012. jan. 6. 20:30
 2/12 A kérdező kommentje:
Nemcsak a Rózsában, hanem a lakásaikban is szinte napi rendszerességgel megy. Nem ártana már egy kis változatosság, ennyire nem lehet valami low-budget. :D
2012. jan. 6. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
47%

én mindig újat hallok

érdekes..

2012. jan. 6. 20:33
 4/12 A kérdező kommentje:
És azt nem veszed észre, ami túl gyakori? Ez is érdekes.
2012. jan. 6. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
11%
Engem nem, mert nem nézek tévét, így ezt a "színvonalas" sorozatot se :)
2012. jan. 6. 20:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Hogy hallhatsz újat, mikor mindig ugyanazokat nyomják? Hát nekem ez az érdekes :D
2012. jan. 6. 20:37
 7/12 anonim ***** válasza:
34%

Na a sok BK bu.i lepontozott. Pedig csak válaszoltam a kérdésre... De nem haragszok, akik még bírják nézni ezt a fantasztikus sorozatot, azoktól nem várok túl sokat. Ezt a kérdést is le lehet pontozni! Piros kézre fel.

Amúgy elárulom miért szól ugyanaz a zene. Ahhoz, hogy valami zenét leadhassanak egy sorozatban, filmben, stb. jogdíjat kell fizetni. Mivel gondolom a retekklub se akar már túl sok pénzt ölni ebbe az agyoncsavart és kifulladt gagyiságba, ezért csak azokat a zenéket tolják, amikre van engedély. Arra meg gondolom végképp nem költenek, hogy saját zenét szereztessen. Ennyi. Észreveszik, de a kutyát se érdekli ez a dolog.

2012. jan. 6. 20:48
 8/12 anonim ***** válasza:

Értem én, hogy utálod a sorozatot, de azt nem gondolod te se, hogy főműsoridőben kifulladt sorozatot adna az rtl?!

Amire már nem érdemes költeniük, azokat a műsorokat beszüntették vagy szüneteltetik. Lehet, hogy nem akarnak költeni ilyesmire, de az túlzás, hogy kifulladt lenne a sorozat.

A lepontozást meg azért kaptad akiktől kaptad, mert véleményt nyilvánítasz olyan dologról, amit állítólag nem is nézel:)

2012. jan. 6. 20:58
 9/12 anonim ***** válasza:
A VV is csúcsidőben megy, mégis mindenki tudja, hogy nagy bukta. Ebbe ölte bele az RTL az összes pénzét, mégse hozza a várt nézettséget. Az anyacég - a német RTL - majdnem kiszállt az RTL Klubból. Azért nyomják még ezt a sorozatot, mert erre még futja és van még egy minimális nézettsége is, így a reklámblokk bevétele jól jön. A TV2 dettó ugyanez. Gondolom nektek is feltűnt, hogy egyre kevesebb az új film és egyre több az ismétlés. Mielőtt valaki kötekedne, nem nézek tévét, de a barátnőm nézne, ha lenne mit. Sajnos a fizetős tudományos csatornák is már állandóan ugyanazokat a sorozatokat ismételgetik.
2012. jan. 6. 21:05
 10/12 anonim ***** válasza:

Nem lehet akkora bukta a vv, ha már be is jelentették, hogy lesz 6. széria is.

TV2 ügyben nem tudok nyilatkozni, mert az egyáltalán nem nézem.

2012. jan. 6. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!