Téged nem idegesít, hogy a Barátok köztben ugyanaz a háttérzene megy mindig?
Na a sok BK bu.i lepontozott. Pedig csak válaszoltam a kérdésre... De nem haragszok, akik még bírják nézni ezt a fantasztikus sorozatot, azoktól nem várok túl sokat. Ezt a kérdést is le lehet pontozni! Piros kézre fel.
Amúgy elárulom miért szól ugyanaz a zene. Ahhoz, hogy valami zenét leadhassanak egy sorozatban, filmben, stb. jogdíjat kell fizetni. Mivel gondolom a retekklub se akar már túl sok pénzt ölni ebbe az agyoncsavart és kifulladt gagyiságba, ezért csak azokat a zenéket tolják, amikre van engedély. Arra meg gondolom végképp nem költenek, hogy saját zenét szereztessen. Ennyi. Észreveszik, de a kutyát se érdekli ez a dolog.
Értem én, hogy utálod a sorozatot, de azt nem gondolod te se, hogy főműsoridőben kifulladt sorozatot adna az rtl?!
Amire már nem érdemes költeniük, azokat a műsorokat beszüntették vagy szüneteltetik. Lehet, hogy nem akarnak költeni ilyesmire, de az túlzás, hogy kifulladt lenne a sorozat.
A lepontozást meg azért kaptad akiktől kaptad, mert véleményt nyilvánítasz olyan dologról, amit állítólag nem is nézel:)
Nem lehet akkora bukta a vv, ha már be is jelentették, hogy lesz 6. széria is.
TV2 ügyben nem tudok nyilatkozni, mert az egyáltalán nem nézem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!