Tévézés vagy Internetezés? Mi köt le jobban? Milyen százalékban netezel illetve tv-zel?
Hát nem tudom, engem egy jó ideje egyszerűen zavar a tv nyújtotta egyirányú kommunikáció. A tévében az van, amit műsorra tűznek, és kész, nincs beleszólásom. Az interneten nagyjából ugyan azt a tartalmat elérem, mint amit a tévé is kínálni tud, de azon felül sok minden mást is. És egyrészt nem vagyok időhöz kötve, bármikor megnézhetem, amit szeretnék, másrészt érdemben reagálhatok a netes tartalmakra, illetve magam is hozhatok létre ilyeneket. Na ezért választom sokkal inkább az internetet, mint a tévét. Régebben még ment háttérzajként ugyan, de már arról is leszoktam, mert 1. minek menjen, ha nem figyelek rá, 2. ha felfigyelek rá, akkor az azért történik, mert idegesítő a tartalom 3. a háttérzajt is meg tudom oldani a gépről, ha erre késztetést érzek (zene, valami hülye sorozat, stb.)
Mielőtt úgy tűnne, nem fikázni akarom mások szokásait, csak ezek még eszembe jutottak arról, amiket írtatok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!