Úristen, ez a Kinga bolond! (? ) (vv5)
Figyelt kérdés
Vélemények ? :D2012. jan. 2. 21:57
11/16 anonim válasza:
szerintem,Kinga azert ilyen,mert oyhon mindent megkapott amit csak akart,ugy ugraltatta a csaladjat,ahogy akarta! es amiert mas embereket nem tud ugy ugraltatni ahogyan is akarna szerintem,igy reagalja le a dolgokat. Vera NAGYON ugyesen csinalta a dolgokat,es mar akkor be volt szarva Kinga,amikor meg fel sem olvastak a levelet,kint beszelgetett,Fecoval,es Csabival,es mar akkor mondta kint hogy fel hogy Vera mit irt a levelbe,mert hogy regebben joba voltak,es mondott neki sok mindent,amit mar megbant! szerintem most mar vegre Kinga lessz a kivalasztott,de szerintem akarkit is visz ki magaval,ugy is o fog ki esni,mert az emberek mar ugy utaljak.......
12/16 anonim válasza:
Kinga egy szellemi idegbajos. Őszinte részvétem a leendő férjének. Az a fajta nő akit fel kell hívni ha korábban hazamész ha azt akarod hogy tartós legyen a házasságod.
13/16 anonim válasza:
Sztem nem leszek vmi népszerű a válaszommal, de én csípem Kingát...
Szerintem is el lett kényeztetve és nagyon hisztis, de mégis bírom... Ki mondja a véleményét és legalább nem unalmas! :| :D
14/16 anonim válasza:
Ő sem volt ilyen kemény míg nem volt rajta védettség. Azt gondolta a kis szerencsétlenség hogy Vera ki fog esni így ő úgy beszél vele ahogy akar. Már ha nevezhetjük beszédnek azt amikor ő válasz helyet vigyorogva bla-blabla utyu-putyukázott mint egy idióta szellemi fogyatékos. Most majd nem lesz ilyen bátor a kis hulladék. Ha ennek vége lesz egy páran biztos beolvasnak majd neki.
15/16 anonim válasza:
6. válaszoló linkje az mit bizonyít?
A videóba humorosan mondja a Kinga, hogy: "Úgyis veled szexelnék :DDD" -.- Ez nem bizonyít semmi olyat, h a Vera hazudott vagy nem... Sőt, pont az bizonyítja, h nem történt semmi!
16/16 anonim válasza:
No komment!:D Nem akarom,hogy kitiltsanak az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!