Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Orion PIF-32-B Full HD Lcd tv...

VW Passat Team kérdése:

Orion PIF-32-B Full HD Lcd tv Film lejátszás Usb röl?

Figyelt kérdés

Üdvözletem ,remélem tud valaki némi információval szolgálni usb röl való film lejátszással kapcsolatban.Nos nemrég a tulajdonomba került egy 32" -os Orion PIF-32-B Típusú Full HD Lcd tv .Van rajta Usb kiment is,viszont egy pendrive ot rákötve eddig csak Mp3 és Jpg képet sikerült lejátszatni vele .Már próbáltam konvertálni rá Avi-Mpeg4 ,WMV-t is de semmi nem történt .Sajnos nagyon kevés infó van erröl a tv-röl a neten ! ! PI 32-B az még csak HD Ready , illetve van még olyan hogy Pif-32 D ez meg már Led tv ....Szóval PIF-32-B röl nagyon kevés infot találtam ...Arra gondoltam hogy nem e kivan kapcsolva ez a funkció mint az Lg Lcd tv-knél ? .Csak a szerviz menüt sajnos nem tudom előhozni rajta hogy megnézzem ..... ha valaki tud valami konkrétabbat erről a típusról azt megköszönném .

Addig is Buék mindenkinek !!

2011. dec. 31. 17:11
 1/2 anonim ***** válasza:

ilyet akartunk venni de vettünk helyette egy FullHD LG-t

de egyiken sem lehet filmet nézni legálisan :D

csak a szervízmenüs trükkel... LG-nél tudom hogy hogy müködik de egy Orionnál foggalmam nincs! sorry...

2012. jan. 1. 18:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Értem,ezt a szerviz menüt kellene megnézni valahogy szerintem .Gyanítom ugyanigy letiltották Orion -nál is mint Lg nél ,de lehet nem is tudja : )
2012. jan. 2. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!