Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mi a véleményetek VV Sehiről?

Mi a véleményetek VV Sehiről?

Figyelt kérdés

Én az elején nagyonnem szerettem,de idővel kezdem bírni. :)

Ti hogy vagytok ezzel ?

2011. dec. 31. 11:54
 1/10 anonim ***** válasza:
43%
Katasztrófa egy nő. Az alakja jó, kivéve azok a borzasztó műcsöcsök, mik vannak rajta, a bimbói szanaszét állnak. A feje borzadály, úgy tartja a szájt mindig, mint aki ó betűt mond állandóan. A képe olyan mint egy májbetegé, förtelmes színe van. Haja mindenféle színű, az ősztől a sárgáig. Beszélni nem tus, egy szót nem tud normálisan kimondani. Ennyi.
2011. dec. 31. 13:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Bocsánat, félreütöttem egy pár szót.
2011. dec. 31. 13:36
 3/10 A kérdező kommentje:
A bőrétől igencsak elütő alapozó tényleg nagyon gáz,de a beszédhibájáról nem tehet.
2011. dec. 31. 14:03
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Jópofa!:) Szeretem:D
2011. dec. 31. 14:11
 5/10 anonim ***** válasza:
61%

Nekem nincs bajom vele,lányok közül ő a legszimpatikusabb..Nem egy gonosz nő ,ellentétben Esztikével és Kingával..Arról hogy beszédhibás nem tehet,ezért nem is nagyon érdkel ez a dolog.

Nem a kedvencem,de én is bírom.. :'D

2011. dec. 31. 14:59
 6/10 anonim ***** válasza:
84%

Beszédhibás?

Amúgy nekem sincs bajom vele,szimpatikus.

2011. dec. 31. 15:58
 7/10 anonim ***** válasza:
68%
Szépnek szép, de nem bírom, ahogy beszél. De legalább normális és nem sz.rkavaró! :D
2011. dec. 31. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
nekem ő a kedvencem! (: bár mikor bekerült én se szimpatizáltam vele, de kb. 1 hét után már megszerettem... őszinte lány és szívből játszik, nem úgy mint a többiek akik taktika nélkül egy mondatot se tudnak mondani...
2011. dec. 31. 20:23
 9/10 anonim ***** válasza:
92%
ő a legjóindulatúbb lány.
2012. jan. 1. 11:54
 10/10 anonim válasza:
100%
Nekem nagyon szimpatikus.És mi a baj azzal hogy plasztikáztatta a melleit?Ő így érzi jól magát.Mellesleg nem ő az egyetlen nő aki valamilyen plasztikai műtétnek vetette alá magát,sőt még csak túlzásba sem vitte mint egyesek.
2012. jan. 15. 17:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!