A Dr. House 8 évad 2. részében reális az hogy inkubátorban életbentartanak egy tüdőt?
Igen. Bár közöm nincs az orvosláshoz, de ez a sorozat a "gyengém"... Annyit azért tudni kell, h ebben a sorozatban is (mint általában mindegyikben) van egy, v több szaktanácsadó. Itt, ezt a feladatot Lisa Sanders látja el, a Yale Schoole of Medicine intézményéből.
A realitásról pedig egy idézet Jürgen Schäfer-től (Marburgi egyetem orvostudományi kar, az egyik leghíresebb német kardiológus): "(...)a sorozat nemcsak szórakoztató és izgalmas, hanem jóval közelebb áll a valósághoz, mint minden más általam ismert orvosi televíziós sorozat. (...) A sorozat ugyanakkor a professzor szerint rendkívül jól ábrázolja az egyes betegségek tüneteit, az azokkal járó panaszokat, s a kezeléssel kapcsolatos elképzeléseket, a diagnózis-felállításokat." (Wikipédia)
én is szerettem eztb asorozatot és tudom hogy mennyire reális de ennél a résznél elbizonytalanodtam de mint kiderült ez is valóságos!!
Mégegyszer kösz :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!