Vacak626 kérdése:
Melyik volt azt a műsor ami úgy kb.10 éve ment a Tv2 vagy az RTL Klubbon és egy zenés banda életét mutatta be?
Figyelt kérdés
Kicsi voltam még és nem nagyon emléksze én sem rájuk, de nagyon szeretnémújra hallgatni a zenéjüket2011. dec. 30. 13:39
1/4 anonim válasza:
Sorozat volt? Mert a leírásod ráillik pl. a Kaliforniai álom című sorozatra is, de az Organikus narancs című sorozatra is. Mindkettő kb. 10 éve ment, és egy-egy fiatal tinikből álló zenekarról szóltak :)
2/4 A kérdező kommentje:
köszi. Talán az organikus narancs volt az. Nem tudod véletlenül, hogy hol tudnék meg nézni egy Organikus narancs videót?
2011. dec. 30. 14:15
3/4 anonim válasza:
Nekem is eszembe jutott egy sorozat: S Club 7. Ezt is kb. 10 éve adta a Tv2.
Ők azok: [link]
4/4 A kérdező kommentje:
De pontosan ezek azok Nagyon szépen köszönöm mind kettőtöknek:)
2011. dec. 30. 20:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!