Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Itt megszerettem? Nekem itt ő...

Itt megszerettem? Nekem itt ő örörkre belebújt a szívembe? Mi a vélemény?

Figyelt kérdés
[link]
2011. dec. 30. 11:19
 1/7 A kérdező kommentje:
Nekem ő itt király lett,imádom,mert akkora egyéniség:)
2011. dec. 30. 11:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Igen, én is ott megszerettem

Aztán itt: http://www.youtube.com/watch?v=fVZ_xtaXDLk ki is ábrándultam belőle. Ekkora arca kevés embernek lesz pár adás alatt.

2011. dec. 30. 11:37
 3/7 A kérdező kommentje:

Lehet,de miért gondolod,hogy nagy arca lett?

A Mikis sztori?

Valahogy a későbbiekben olyan béna számokat adtak neki....

Nem hiszem,hogy nagy arca lett,de annyian bántották őt,hogy támadással védekezett szerintem!

2011. dec. 30. 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Ahogy mondta a Malek Miklósnak hogy mondjad csak a kritikát, az kb lefordítva annyit jelentett: beszélj bolond, tisztul az agyad.

A dalok választásába nem tudom ki hogyan szólhatott bele, sajnos nem volt jó választás egyik sem. Végig azt vártam, hogy egy jó INXS nótát énekeljen, abban tuti lett volna. De csináltak belőle egy ugri-bugri bohócot.Nem érdemelte meg a 3. helyet, én már a Vera párbajon mellette döntöttem volna.

2011. dec. 30. 12:15
 5/7 anonim ***** válasza:
Számomra egyszerűen hallgathatatlan ,kevés ilyen embert hallottam még akit ennyire nem tudok elviselni. Ez van. Nem tetszhet mindenkinek.
2011. dec. 30. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is ő volt a kedvencem. Tarány Tamás - Baricz Gergő döntő kellett volna. Ennek a két embernek az unalmas Muri Enikő és Kocsis Tibor a nyomába sem ér.

Amúgy Gergőtől nekem ez tetszett a legjobban:

http://www.youtube.com/watch?v=AN6O5CLD0Q8

2011. dec. 30. 15:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Itt szerettetek meg??Jezusom, mint akinek szorulasa van....
2012. jan. 4. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!