Nézte valaki a Tila Tequila (MTV) fináléját, kit választott?
Ez mar a masodik szeria volt. Egy pasi (vmi Bo vagy ki) maradt a vegere, meg Kristy. Ugy ment a finale, hogy Tila egyenkent beszelt veluk, eloszor a pasival, megmondta neki, hogy nem ot valasztja. Pasi konnyek kozott tavozott. Majd jon Kristy, latszik, hogy izgul, Tila mondta neki, hogy ot valasztja. Kristy elkezdett bogni, meg martirkodni, hogy o ezt nem tudja megtenni, mert nem biztos az erzeseiben, o erre nem kepes, stb.
Erre Tila is elkezdett bogni, majd elkuldte Kristyt, aki bogve lelepett, otthagyva a masik bogo felet..bonyolult ez. :D
Utana volt ugye ez az egyesito show vagy mi, amikor talalkoznak a szereplok a studioban. Itt az ominozus jelenet ota most talalkozott eloszor egymassal Tila es Kristy. Tila megkerdezte, hogy miert tette ezt vele, Kristy jott a szokasos "nem voltam felkeszulve erre" dumaval. Aztan hogy, hogynem hirtelen mar ott tartottak, hogy egymast tullicitalva ropkodtek a szitokszavak, melyek kozul a "you fuckin bitch" meg enyhenek szamitott. :D Jol osszebalheztak. Azota nem tudom, kibekultek-e, de szerintem ez az egesz ugy meg volt rendezve, mint a Baratok Kozt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!