Szerinetek VV Fecó nem egy elmebeteg?
Figyelt kérdés
Úúúúúristen, sééééta a Dunááááán??
Hááááááááát gyerekek, ez a Duna nem semmi, láttunk egy hajót, integettem neki...
Úgy viselkedik mint egy 5 éves gyerek vagy mint egy elmebeteg. Valami biztos nem stimmel nála.
Amúgy meg egy kétszínű kis sunyi.
2011. dec. 22. 11:59
11/22 anonim válasza:
sztem meg te nem vagy normális és érett gondolkodású
még mindig nem érted a viselkedését
ne folytassuk ezt a vitát mert magadat égeted
12/22 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom ki égeti magát. Aki szerint Fecóka egy normális ember az már stratból áshatja el magát...
2011. dec. 22. 14:21
13/22 anonim válasza:
Tipikusan " nem tudok már semminek se örülni" ember lehetsz...sztem tök jó, hogy valaki felnőtt fejjel így tud örülni valaminek, ő még megbecsüli a dolgokat akármilyen legyen az, nem úgy mint egyesek...
14/22 anonim válasza:
ahogy elnézem, te is Attila nézeteit vallod... szóval te nem vagy normális, mert Attila egy idióta, idegbeteg, érzelmileg és intelligenciában visszamaradott, aki nem tud az emberekkel bánni és semmit nem tud az emberi érzésekről... gratulálok, biztos te is olyan tajparaszt vagy, mint a példaképed, mivel ezt az elmebeteges dolgot is ő találta ki, pedig rá sokkal jobban illene...
15/22 anonim válasza:
ja és nem te fogod megmondani, ki áshatja el magát és ki nem... mert, ki vagy te? elárulom: egy nagy 0, emberileg is az lehetsz ilyen felfogással... és amúgy is, a többség dönt, és a többség szerint te áshatod el magad, úgyhogy hajrá, senkinek nem fogsz hiányozni;)
16/22 anonim válasza:
Már ne is haragudj de inkább barátkoznék egy Fecóval mint veled!!!
Biztos jobban kijönnék vele, mint egy ilyen korlátolt emberrel, amilyen te vagy.
Nem veszed észre, hogy kb senki se ért egyet veled?
ciki vagy!!
17/22 anonim válasza:
Nekem szimpatikus, nem érdekel, hogy cigó. Attól még nagyon jó fej, hogy soha nem látta még a Dunát. De nagyon utálom azt a két intrikus senkit: törpepocak Petikét és tahó Attilát.
18/22 anonim válasza:
hát igen, kicsit feltűnő, hogy mindenki ellened van :) ez már jelent valamit, nem gondolod? Szerintem Fecó nagyon aranyos volt, olyan volt mint egy kisgyerek. Látszik, hogy szegény családból származik, amiért így tud örülni ilyen-mások számára- kis dolgoknak, mint a Duna látványa. És mégis mennyivel jobb ember nálad, aki, feltételezem, nem származik szegény családból, ha már ennyi helyen jártál. Ezért lenézni és kiparodizálni valakit nagyon undorító dolog, Attila már megint kimutatta az igazi énjét, egy igazi tuskó.
19/22 A kérdező kommentje:
Istenítsétek akkor retardált Fecókát meg fikaevő tujaszar Csabát, az való nektek!
2011. dec. 22. 21:48
20/22 anonim válasza:
Idióóta vagy b+!! :DDD És rohadt nevetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!