Ismeritek a Max&Enrik című sorozatot? Vagy egyéb meleg tinisorozatot?
Ez egy katalán sorozat, és az eredeti címe "El cor de la ciutat" (A város szíve). Nem kimondottan meleg sorozat, sokkal inkább a Barátok közt-höz hasonlít. Ha jól tudom már vége, de minimum 1700 részt leforgattak 10 év alatt.
Max és Enric csupán két szereplője a sorozatnak. Habár nem vagyok meleg, de szerintem rendkívül jól tálalták a két fiú történetét.
21/F
Köszi!
Felirattal vagy szinkronnal ez elérhető?
Az említett sorozatból csak pár percet láttam a neten. A sorozat nyelvét sajnos nem értem.
Nekem az tetszik benne, hogy nagyon jó mintát ad a hetero-meleg együttélésre. A heterok befogadják a srácokat, egyenrangú félnek tekintik őket, és nem tekintenek rájuk sem csodabogárként, sem megvetendőként. Cserébe a srácok is normális emberként viselkednek, egyszerűen barátként jelennek meg mások előtt, részt vesznek a normál társadalomban, haverságot, barátságot építenek másokkal, nem öltöznek eltérően és a négy fal között intézik a magánéletüket.
Látszik, hogy a vásár kettőn áll, de elérhető a normális élet, ha mindenki akarja.
Meleg témájú filmek, online nézhető:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!