Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Mennyire utálod az RTL Klub...

Mennyire utálod az RTL Klub és a TV2 csatornát?

Figyelt kérdés
úgy szeretek röhögni a sok sunyi szemétláda emberen akik szidják ezeket a csatornákat,emberek 90%áról beszélek,mikor meg elfordulnak a gép elől izgulva nézi a valóvilágot :D
2011. dec. 21. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Nagyon, nem is nézem, max a F-1-et az RTL-en.
2011. dec. 21. 20:23
 2/9 anonim ***** válasza:
89%

> Mennyire utálod az RTL Klub és a TV2 csatornát?

Pont annyira, hogy ne nézzem őket. Nézzük csak:

- Lemarad a kép széle (16:9-es filmet 4:3 képarányban adnak)

- A maradék képet eltakarja a logó, az ORTT karika, meg az animált xnapmúlvakezdődikaszarfosmoslék

- El van b*szva a szinkron (idegesítő szinkronhangok, gyakran értelmetlen szöveg)

- 5percenként 15perc reklám (természetesen üvöltve, úgy látszik senki nem b*ssza őket seggbe)

...

Éljen a torrent!

2011. dec. 21. 20:34
 3/9 anonim ***** válasza:
81%

Hát egyre rosszabb mindkét csatorna, ugyanazok a filmek évek óta.

Kedves első válaszoló, 2012-től már az M1 közvetíti az F1-et.

2011. dec. 21. 21:24
 4/9 anonim ***** válasza:

Tv2-őt eddig sem néztem,de már egyálltalán nem nézem,egy percet sem.

Az Rtl-klubbon pedig a barátok-köztöt szeretem, a valóvilágot meg csak online nézem néha,mert az összefoglalóba össze-vissza van vágva meg reklámok (amik tényleg jóval hangosabbak és idegesítő mindig a távirányítóért nyúlni ,hogy lentebb vegyem a hangját)

Szóval ha a Barátok-közt sem lenne akkor csak szombat reggel nézném az rtl-klubbot.

2011. dec. 21. 21:48
 5/9 anonim ***** válasza:

Én szociológia miatt nézem a valóvilit, totál kiakadok rajta, férjem már ki akarja dobni a tv-t, de én hajthatatlan vagyok, és végignézem!

Néha valóban sunyi szemétládának tartom magam, de nem emiatt :D:D:D

Szerintem majdnem az összes média népbutító! Ez a véleményem. De aki lemelózza az egész napot, az már nem is akar valódi gondokról hallani még a híradóban sem!

Jó nekik a maszlag, nem kell gondolkodni!

2011. dec. 22. 00:02
 6/9 anonim ***** válasza:

Én soha nem csatornát nézek, hanem műsort.

Ha egy műsor, sorozat, film tetszik, akkor nekem olyan mind1 hogy melyik csatornán van.

2011. dec. 22. 07:28
 7/9 anonim ***** válasza:

semennyire nem utálom, de nem is igazán nézem egyiket sem - kivittem a tv-t is

való világot nem kísérem figyelemmel, x-faktort online vagy youtube-on nézegettem néha, filmeket letöltöm - minek a sok reklám, azok nélkül is elvagyok :) ettől függetlenül tényleg nem utálom egyik csatornát sem, nem is szeretem, egyszerűen nem vált ki belőlem érzelmeket

26/N

2011. dec. 25. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Retekklub és Telavivkettő, a szenny két ömlesztője, a magyar társadalom lezüllesztői.
2011. dec. 27. 17:37
 9/9 anonim ***** válasza:

rtl klub:imádom

tv2:utálom

2012. febr. 20. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!