Hetalia-fanok: szeretnétek, ha a skandinávok több szerepet kapnának a sorozatban?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert elég keveset szerepeltek együtt, de máris sok rajongót szerzett, pedig alig ismerjük őket :D
Ha valaki kérdezné, hogy mikor jönnek a Hetalia legújabb részei, arra sajnos nem tudok válaszolni (mindig a DVD-k megjelenéséről írnak), de biztos, sokan szeretnék, ha Skandinávia többet szerepelne.
És ti, magyarok? :)
2011. dec. 21. 19:28
3/5 anonim válasza:
Egyértelműen. Mindegyikőjüket szeretem. Főleg Finnországot és Svédországot... Meg Norvégiát... És Izlandot... És Dániát is.
4/5 anonim válasza:
Hát én nagyon örülnék ha gyakrabban fellelhetőek lennének. De mivel a kreatív és egyre népesebb fantábor nagyon lelkes ezért szinte már annyi kép/video/fanfic/miegymás készült róluk, én szinte meg sem éreztem a hiányukat. Sem a mangában ahol azért kaptak egy csöpp jelenetet, sem az animében. ^^
5/5 anonim válasza:
Igenigenigen O 3 O
*skandinávfétises*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!