A tavalyi vagy a mostani X Faktor Finálé tetszett jobban?
Tudom szubjektív:) Nekem pl. a tavalyi sokkal jobban tetszett, nem mondanám azért , mert ez volt az első széria. Izgultam végig szinte az összes elő show-k alatt, hogy ki esik ki, a finálénál pedig nem is tudtam dönteni, Csabát és Nikolast is szerettem:D Előtte Norbit is.
De most ennek a fele sem volt meg szinte tavalyról.Ja és "bírom" a mostani döntősöket is,de a tavalyiak elképesztő jók voltak:)
Ennyi az én véleményem, várom a tiétekét :)
Köszi mindkettőtöknek a választ:)
Első válaszoló,persze csak ha publikus,megosztanád ezt az élményedet?:)
Nekem a tavalyi.
Szerintem sokkal tehetségesebbek voltak, kivéve Dorkát.
Idén Tarány Tominak szurkoltam, ő tényleg jó volt, na de az ikrek, gergő, lil c? Ne vicceljünk már..
Hát igen...:) Nekem a tavalyi mezőny Nádor Dáviddal lett volna tökéletes, de hát Feró nem így gondolta.
Visszatérve a tavalyi fináléra eszméletlen jó volt,ahogy megszólalt a Rekviem egy álomért és bejöttek a finalisták. Már azért megérte:D Viszont a mostaniban pozitívum,hogy Malek Miklós sokkal szimpatikusabb,emberibb, mint tavaly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!