VV Csaba miért nem szól vissza Péteréknek, amikor letujázzák a családját?
Figyelt kérdés
2011. dec. 19. 11:42
1/9 anonim válasza:
mert nem megy bele felesleges vitákba
amúgy valamiért ezt én se tartom annyira sértőnek
kicsit szurkálódós de nem túlzás sztem
pedig nem vagyok nagy Péter-Attila fan
3/9 anonim válasza:
önmagában nem csúnya de sértésnek szánták
ez olyan mint ha valamit lebarmozol, letehenezel stb
a barom, tehén se csúnya szó..
4/9 anonim válasza:
Najó, de a tuja jelentése itt, hogy érdektelen, nulla figura a játék szempontjából. Szerintem ez azért nem egyenértékű azzal, hogy lebarmoznak valakit. A tujamama és tujapapa sem közvetlenül a szülőkre vonatkozó sértés, mint pl egy "k.rva anyád".
5/9 anonim válasza:
hát pedig szem sok különbség nincs
ennek ellenére jól tette Csaba h nem kapta fela vizet
6/9 anonim válasza:
Ő ilyen,inkább rájuk hagyja és tűri.Ez nem mindíg jó megoldás..
7/9 anonim válasza:
Ezt ő tudja. Ő ilyen,ha észrevetted semmilyen vitába nem keveredik bele és inkább elmegy az ILLETŐVEL megbeszélni higgadt körülmények között,mintsem mindenkit az illetőre úszít is szídja össze-vissza
8/9 anonim válasza:
mert van egy mondás: okos enged, szamár szenved... Csaba nem veszi fel az ilyen beszólásokat, és ez zavarta Attiláékat, hogy nem lehet ilyen könnyen felbosszantani őt, mint pl. azt az agyalágyult Cristofelt...:)
9/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ő is annyira tuja, hogy nem is érti, hogy megsértették :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!