Funai Led tv re hogy lehet usb-t csatlakoztatni?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy Funai Led tv, és szeretnék rajta filmet nézni pendrive-ról. De ezen csak HDMI csatlakozó van, hogy tudom megoldani, hogy tudjam csatlakoztatni az usb-t? Kicsit zavaros de remélem érthető voltam :)2011. dec. 18. 23:14
1/1 anonim válasza:
Hali !
Ha nincs rajta USB bemenet akkor sehogy. Ha az tényleg LED TV, akkor kell lenni rajta USB csatinak sztem. Nézd át rendesen, lehet hogy valami kis pöcköt ki kell nyitni, vagy eldugott helyen lehet.
Ha nincs akkor venned kell egy médialejátszót, 20 ezer körül jók vannak, ASUS;AC Ryan , és annak van USB csatija és HDMI kábele gyárilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!