Miért vannak cigányok minden nap a Mónika-show-ban és újabban a Joshi Bharat-ban is?
Ma a buszon teljesen véletlenül ötlött belém a válasz, pedig nem is gondolkodtam rajta. :D Sajnos látom, már írták előttem, de azért én is leírom.
Ezekben a műsorokban nem "valódi" embereket szerepeltetnek, hanem színészeket. Volt, hogy pár ismerősömet hívták is, hogy nem ismer-e embereket, akik szerepelének ezekben a műsorokban. Szánalmas dolog, de ez mindegy. Míg a tisztességes fehér ember munkával keresi meg a kenyerét, addig a cigányok a lehető legegyszerűbb módszereket választják erre. Segélyek, stb, és a tévé is ad nekik egy remek lehetőséget ezeknek a műsoroknak a képében. Ez is szánalmas.
Persze általánosítottam, mert nyilván tisztességtelen magyarok, és tisztességes cigányok is vannak, de nem ott.
És sajnos igen, van rá igény, a nép ezt kajálja. Én sem értem, de így van, különben nem adnák, nem érné meg nekik. Engem ha bezárnának egy szobába, ahol 24 órában Mónika show megy, biztos megőrülnék... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!