Van, aki LÁTTA is Csaba állítólagos orr-sztoriját, vagy mindenki csak meg lett vezetve?
figyelj,az orr piszkálást még nem láttam, de folyamatosan a karján nyomkodja a ragyákat.ez gusztustalan :S
a fikázásról meg annyit tényleg mindenki csinálja, de nem közönség elött, neki meg most állandó közönsége van...
Nem tudom, én papírzsepit használok..de igazából nem ez a téma.
Egy szimpla kérdést tettem fel, hogy van-e az országban bárki, aki bizonyítani tudja, amivel Csabát gyalázzák úton-útfélen? Egyelőre nincs..
Senki? Akkor ezennel nem-bizonyítottnak nyilvánítom a fikázós ügyet, ugyanis 5 nap alatt egyetlen ember sem mutatott olyan videót, ami bizonyítaná, hogy Attila nem hazudott.
Ugyanis, ha valóban megtörtént volna, az anti-Csaba fanok már régesrég feltették volna youtube-ra. A többi anti-Csaba fan, aki gyk-zik, pedig már régesrég megtalálta volna nekem hogy az orrom alá dörgölje.
Tehát az eset nem történt meg. Vagy az anti-Csaba fanok még mindig keresgélnek, hátha találnak valamit... :)
Nekem az a véleményem, hogy aki utálja Csabát, és / vagy nagy Attila rajongó, az már egész biztosan megosztotta volna velünk (vagy a világhálón mindenkivel) az ominózus esetet. Arra, hogy miért nem tett még SENKI ilyet, az egyetlen logikus válasz az, hogy azért, mert nincs is mit!
OLvastam már olyan Csaba-gyűlölő emberek válaszait itt, akik gyakorlatilag videókból tudnak mindent, ami gáz és ciki a lakókról, ám a "fikázós" esetet ők sem találják fent neten.....miért? Mert nem történt meg.
Mint ahogyan erre a kérdésre sem tudott senki linkelni, csak szokás szerint sározni. De az kevés azoknak, akik nem szajkózzák a dolgokat, hanem meg akarnak bizonyosodni róluk, és csak akkor hiszik el.
Kedves utolsó előtti!
Téges is érdekel a kérdés, ugyanis nap mint nap visszajársz, visszalépsz a kérdésbe! Kérlek, ha valóban nem érdekel a téma téged, töröld a listádból a kérdésemet, köszi.
Kedves utolsó! Van fent lejárató kép és videó éppen elég, amit írsz, az nem indok.
Most már tényéeg hagyjuk a mellébeszélést, én nem beszélgetni meg eszmecserézni akarok, pusztán annyit kértem, aki valóban bizonyítani tudna egy légbőlkapottnak látszó dolgot, jelentkezzen. Egyelőre olyanok vannak itt szép számmal, akik csak eszmecserézni akarnak hogy vajon megtörtént-e. ..... de a "szerintem" meg "lehet" most nem érdekel. Meg az sem, hogy valakit zavar hogy megkérdeztem. Akit zavar, egyszerűen lépjen ki a kérdésől.
Illetve akit valóban nem érdekel a téma, nem is értem miért lép be a kérdésembe egyáltalán...egyesek ráadásul naponta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!