Veronika vagy Csaba menjen vissza a villába?
Figyelt kérdés
2011. dec. 15. 14:34
11/27 anonim válasza:
csaba...90-10%-al..
szeretném látni pettti és attti fejét mikor csaba bemondja nekik..
hajrá csaba..
12/27 anonim válasza:
Csaba úgy látom nagy népszerűségnek örvend :)
A tuja-szajkózók egyre kevesebben vannak szerencsére :)
HAJRÁ CSABA
13/27 anonim válasza:
talán az rtl kib@ssza a tuját ha csalással akkor is boldog lennék.
14/27 anonim válasza:
Megint egy agy nélküli tujázó.....................miért kell mindent szajkózni, amit Attila mond? Csaba nem tuja. Csak nincs benne az összefoglalókban, mert a csatorna csak azokat teszi bele, akik aznap taplók voltak, hisztiztek, görénykedtek vagy káromkodtak. Csaba egyiket sem csinálta, ezért a sok ostoba, megvezethető szánalomkupac elkezdte tujázni.
15/27 anonim válasza:
Oké ha csaba normális akkor meg menjen haza szépen.
ha olyan műsort szeretnék nézni ami tele van tujákkal akkor kimegyek a kertbe.
16/27 anonim válasza:
tedd. addig sem itt írod az ész nélküli marhaságokat :))
17/27 anonim válasza:
A selejtes agyhalott semmit nem csináló tuját remélem hazaküldik a rákba. Otthon túrhatja az orrát a görény fikaevő.
19/27 anonim válasza:
Az előttem szóló kérdésére tudom a választ, hogy ki lesz a nője Petinek. Attila hát ki más lenne. :) Nagyon jó megérti egymást a két gyáva hólyag akik mindig úgy intézik a dolgot hogy ne kelljen nekik párbajozni. Még hogy a Csaba a gyáva. Ugyan már. Csaba abszolút de nem gyáva mert akkor nem hívta volna ki az elsőnél a sokkal esélyesebb gyökér idióta kretén kubait. Egyébként Veronika úgy néz ki mint egy csalán szopó verseny győztese. Sztem a kutyámnak több esze van mint annak a kacsacsőrnek. :) Hajrá Csaba.
20/27 anonim válasza:
előző vok. az első 3 mondatot azt nem ehhez a kéréshez szántam. bocsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!