Melyik villalakó a jobb színész?
Figyelt kérdés
:)2011. dec. 13. 22:58
3/7 anonim válasza:
Vera és Veronika.
Verának felvett stílus ez az idegbeteg, kötekedős banyaság, látszik, hogy direkt provokál.
veronika meg szépen eljátsza a naiv, gügyögős kislányt.
4/7 anonim válasza:
Érdekes kérdés:)
Vera elég jó színész mivel már részt vett ilyen-olyan forgatáson:)
A Feco pedig nem jó színész,mert tegnap egyértelműen látszott,hogy az esküvős rész egy megjátszott szar....
5/7 A kérdező kommentje:
szerintem is megjátszott ez az esküvős dolog...ezért is tettem fel a kérdést!
2011. dec. 14. 13:58
6/7 anonim válasza:
Hát biztos,hogy nem Fecó..hű de béna volt,na mindegy.
Szerintem is Vera.
7/7 anonim válasza:
Az nekem is érdekes volt, hogy Fecó meg sem lepődött, hogy tüdőszűrőre hívják, illetve nem volt semmilyen elgondolkodás pár pillanatra, amit amikor kézhez vesz az ember levelet, természetes reakció.
mintha szinte tudta volna, hogy már várja a kocsi, be sem rohant, hogy TB igazolványt, vagy akármi vigyen magával, egyből ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!