Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Miért van úgy oda Kinga, hogy...

Miért van úgy oda Kinga, hogy visszahízta azt a 10 kilót, amit a VV5-re adott le?

Figyelt kérdés

Kinga világ életében "normál" (ami szerinte kövér) testsúlyú volt.

[link]

A VV előtt ismerkedett meg a tehetős volt barátjával, aki mellette úgy érezte a pénzért cserébe át kell alakulnia cicababává, így kapott februárban mellett és fogyott le 10 kilót.

Amúgy egy tök normális, átlagos lány lenne.

"Töltheted életed további részét azzal, hogy igyekszel jobb banán lenni, ami lehetetlen, hisz te szilva vagy, de megpróbálkozhatsz megint a legjobb szilva lenni..."

2011. dec. 12. 10:19
 1/3 anonim ***** válasza:

A kérdésben le is írtad:

A VV előtt ismerkedett meg a tehetős volt barátjával, aki mellette úgy érezte a pénzért cserébe át kell alakulnia cicababává, így kapott februárban mellett és fogyott le 10 kilót.

Szerinte csak így nyerhet bebocsátást egy bizonyos világba, nála ez az álom. Amúgy teljesen komikus, amikor kiakad a sólya miatt és rinyál paplannal a fején.

Most szépen visszakapja, amit az Eszterrel művelt...

2011. dec. 13. 08:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem, miért rinyál+zabál, sokkal egyszerűbb lenne kicsit visszafogni a kajálást......sosem értettem azokat a nőket, akiket zavar a súlyuk, mégis falnak.

Pár hete a második tányér pestós tésztát ette este fél tízkor és közben sírt, hogy mennyire meghízott......no komment. Ha én felszedek pár kilót, akkor pár hétig odafigyelek, hogy ne zabáljak, és le is megy............nem tudom, Kinga miért nem ezt csinálja. Így tényleg Eszter sorsára jut. Eszter is túlsúlyos, de őt legalább nem zavarja.

2011. dec. 16. 10:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Az a vicces hogy Eszter 72 kiló,Kinga meg 67.Szép lassan utoléri,pedig mennyit cikizte szegényt a súlya miatt.

Eszti amúgy sokat fogyott :)

2011. dec. 28. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!