Igazságosnak találjátok Gergő nyerését?
Nem cáfolom meg a pontozóbírókat..én,mint egy olyan ember aki nem ért hozzá, biztosan Csabának adtam volna a kendőt,nem vagyok Csaba fan,de számomra MOST jobb volt,mint Gergő.
Szerintetek?
ha csak az ütéseket vesszük,akkor csabának több ütése ment be,tehát így neki kellett volna nyernie.
viszont kifordult többször is és egyszer volt egy bírói baki,mert nem számolt rá.
plusz nézik a kezdeményező képességet,ki irányítja a meccset,mennyi helyet ad az ellenfélnek.
újra kellene nézni,hogy pontosan értékeljem,de ha belevesszük,hogy rá kellett volna számolni csabára 1x,még így is pontozással nyert.
mondom ezt úgy,hogy nem vagyok egy csaba drukker.
mondjuk az állandó fogvédő kiköpésért is inthettek volna,uh 1-1.
Én komolyan tutira vettem, hogy Csaba nyerte.. aztán amikor kimondták, hogy Gergő ledöbbentem.
Én Csabának drukkoltam különösen azért, hogy ne menjen akkor párbajozni, mert ezt előre lehetett tudni, hogy ha nem nyeri őt választják. És milyen érdekes lett volna, ha megnyeri... vajon ki ment volna párbajozni? :((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!