Kezdőoldal » Szórakozás » Tévék, tévéműsorok » Seherezádénak jól áll, hogy...

Seherezádénak jól áll, hogy az alapozó jóval sötétebb árnyalatú, mint az ő természetes arcszíne?

Figyelt kérdés
Azért kérdem,mert én is kb. úgy nézek ki,vagyis a bőröm alapból fehéresebb,de mivel használok alapozót az arcra ezért nekem is ott sötétebb a bőr és hát látszik,hogy alapozó van rajta,mert tényleg elég sötét,pont mint Serinek...és Serinek kicsit narancssárga is belé,de ez nem gáz, vagy igen ?
2011. dec. 5. 17:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Számomra az a gáz mikor látom egy lányon,hogy teljesen más színű az alapozója,mint az arca és így látszik ,hogy a nyakától teljesen más színű..remélem érthető. Nem előnyös ha nagyon elüt az arcszínedtől.
2011. dec. 5. 18:54
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Seri vagy nem seri, végy olyan alapozót amilyen ar arcszíned
2011. dec. 5. 19:14
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Katasztrófa ahogy az a nő kinéz, azzal a kegyetlen sárga pofájával. Borzalmas. Nem tudom, nem szól neki senki????
2011. dec. 5. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem szörnyű! nem akarlak megbántani, de mindig úgy gondoltam, aki így sminkel, talán észre sem veszi, milyen furcsa. de ezek szerint Te magad is tisztában vagy vele, hogy nem a saját színed, akkor miért? nagyon gáz, szvsz.
2011. dec. 6. 10:09
 5/6 anonim ***** válasza:
smink nélkül kifejezetten szép,viszont mikor meglátom a riportszobában az agyonsminkelt fejét,akkor kicsit elszörnyülködök hogy mennyire elrondítja már magát..
2011. dec. 22. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem áll jól.:D Kb néha látom a homlokánál a csíkot, mert nem dolgozta jól el...de ha eldolgozná is látnám, h természetellenes ez a szín a fején.

Olyan rabszolga beütése van ettől, mintha egész nap a szántóföldön kapálna 40°C-ba. :D

2012. febr. 15. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!