Ki a kedvenced az X-faktorból, és miért?
Gergő miatt esett ki Vera mert a tinilányik rá szavaztak má megint...de az látszott hogy így hónap elején a szülők még nem töltötték fel a lányuk telefonját mert a kiesés szélén volt...
Tarány Tamásnak szurkolok.
Ezt én is unom már hogy a tinicsajok ezt a Gergőt tovább juttatják.(nem írok róla csúnyákat mert nem vagyok paraszt)
Nem értem mit esznek benne, de még férfi szemmel is szerintem LilC 1000* macsóbb mint ő, na meg kockás a hasa is, tud táncolni, és nem utolsósorban jó hangja van, imádtam a hangját...
T.köm ki van ezekkel a tinikkel, mert tavaly is ott volt Veca, kiejtették, aztán a bájgúnár Vastag nyert, pedig nem volt hűddeejjóó hangja...
Baricz Úr tegnapi produkciója meg...
Tartok attól h most Enikőt kiejtik, tavaly is Vecát kiejtették, nem jutott a legjobb 3közé sajnos...
Pedig Enikőnek nagyon jó hangja van, szép is, jól mutat a színpadon, elbűvölő. :)
Tarány Tamás egyértelműen. Csodálatos hangja van és nagyon szimpatikus.
Verának szerintem jó hangja van, de a dalválasztások nem jók...és nem tud táncolni.
LilC-től kirázott a hideg. Amikor olyan hangon énekelt, mint aki héliumos lufit szívott, az iszonyatosan irritáló volt. De a Bon Jovi átdolgozást nagyon jól énekelte. Akkor nem is vinnyogott.
Enikő is jó, de szerintem nem mindig énekel tökéletesen.
Alexát bírtam, de a döntőben csak a mizu című dal volt, amit jól énekelt, a többi gyenge volt. Pedig szép hangja van, jól énekel, de a műsor alatt nem találta meg a stílusát.
Gergőt nagyon bírom. Tud énekelni, csak nem mindig mutatja meg igazán. Jó stílusa van.
A nagyfülű gyerek meg olyan semmilyen nekem. Szép a hangja, jól énekel, de semmi más. Nem érint meg kicsit se.
Kováts Vera volt, nagyon sajnálom h kiesett.
Most Tarány Tamás. Nagyon remélem, hogy ő nyeri, ő érdemelné meg a legjobban szerintem :)
Szerintem mindenki nagyon rossz.Kész szégyen ez a műsor.Főleg a külföldiekhez képest.Mindenki bűn hamis mindig,és teljesen tucathangjuk van,másfél oktávon belül eldalolásznak szép falsul.
Még tavalyiban is Vecának meg Nikolasnak jó hangja volt,na de itt...?Ennyire erővel énis jelentkezhetnék 8 év énekkarral a hátam mögött még lenne is esélyem.
Hol van ezek egy Stacy Francistől?Egy Beyoncétól?
Arról kéne szólnia ennek a músornak hogy igazi tehetségeket,egyedi hangszínnek megáldott énekeseket keressenek,nem arról,hogy hány tinilánynak nedves a lába köze Baricz Gergőtől...
Mondjuk a mentorok is hibásak,ha ilyeneket válogattak be.Vagy ilyen gyér volt a felhozatal ?
Nyugodtan le lehet pontozni,nem oszt,nem szoroz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!